Ostale Akademije

Akademija po slovarju slovenskem knjižnega jezika pomeni "šola višje ali najvišje stopnje". In prav zato smo jo tako poimenovali saj se bomo maksimalno trudili tdosegati najvišje standarde. 

Nogometna Akademija bo organizirana in izpeljana na visoki in v prihodnosti na najvišji možni stopnji. Predavatelji bodo skrbno izbrani glede na njihov CV in trenutno aktivnost v času izvedbe Akademije. Že sam pristop pri izbiri le teh je izredno zahteven saj bomo med mnogimi izbrali le peščico katera bo izpolnjevala vse naše zastavljene standarde na področju strokovnosti in zmožnosti preproste razumljive predstavitve.

"Z izvedbo in krajem izvedbe sem popolnoma zadovoljen. Tako predavatelj kot vsebina sta popolnoma izpolnila moja pričakovanja. Naslednjič si želim videti še več vaj zaključka na vrata."
Darjo Railič

"Lepo, priporočljivo in obvezno. Naslednjič si želim kaj na temo psihologije v športu, trenerji smo na tem področju prevečkrat prepuščeni svojim občutkom, premalo je pravih nasvetov in navodil za to področje."
Marko Dasovič

Nogometna igra je sestavljena iz praktičnih in teoretičnih pristopov a vseeno prevladuje praksa pred teorijo. Vsaj 80% delovne vsebine bo sigurno izvedeno na igriščih z možnostjo sodelovanja vseh trenerjev pri sami vadbi.

"Akademijo s takim konceptom dela bi opisal kot nekaj kar nam manjka za napredek tistih, ki imajo res talent in s pomanjkanjem malenkosti, ki jih poudarjajo v tej akademiji se težko prebijejo v "elito" nogometa. Akademijo bi ocenil kot odlično saj sem bil zelo, zelo zadovoljen."
Miha Pušavec

Lokacijo smo izbrali skrbno saj želimo tudi z njo doseči pravi pozitivni efekt s katerim si bomo omogočili sproščenost pri sprejemanju vse podane vsebine. Okolje je pomemben del uspeha, okolje mora biti športno in že samo kot tako izžarevati zmago.

"Vsi veliko vemo a nismo dosledni pri izvedbi. Akademija opozarja ravno na to. Z vsemu sem zelo zadovoljen a je 10 ur nekako premalo tako, da bi si želeli še več. Naslednjič bi priporočal tudi temo: taktika pri začetnikih."
Predsednik DNTG Kranj Marko Trebec  

"Z enim stavkom bi Akademijo opisal takole: odličen način za igralčev napredek pri izvajanju tehničnih elementov. Z veseljem jo priporočam vsakomur."
Tilen Bučič

"Vlaganje v znanje prinaša najvišje obresti."  Znanje nam širi obzorje, odpira nova vrata, nas povezuje in bogati. Je vrednota, ki razvija intelektualni kapital posameznika in skupine. Gre predvsem za vlaganje v osebno znanje o pravilno usmerjenem trenažnem procesu in slogu osebnega delovanja skozi celotno sezono ter za spremembe v ekipnem okolju, ki koristijo napredku. Vsakdo naj skuša vlagati v nadaljnje izobraževanje samega sebe saj le tako lahko hkratiodpravi svoje pomanjkljivosti in zapolni pomanjkanje znanja.

"Sama izvedba Akademije je bila vrhunska, ker trener Monk to dela s srcem in dušo, kar je vsem nam dokazal s pristopom in znanjem! Takih izobraževanj se vedno udeležujem samoiniciativno z
željo po nadgradnji znanja. Naslednjič bi si želel dodatnih tem za vratarje. Priporočam."
Akademija N01 Andrej Troha


"Slabi trenerji čakajo na priložnost, dobri jo sami ustvarijo na Rogli!"
Klikni in se prijavi takoj ter izkoristi ugodnost "prvih deset"!!!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.