Predavatelji

Predavatelji
 • Lokacija:  ARENA Petrol
 • Datum:     25.09.2013
 • Pričetek:  14:30
 • Tekma:    17:00

Ekipa trener-portal nadaljuje z omogočanjem nadgradnje svojega znanja vsem trenerjem. Po izjemno uspešnih Akademijah v Šenčurju in letos na Rogli smo se odločili za izjemno potezo in v sodelovanju z določenimi športnimi zanesenjaki organiziramo vrhunsko eno-dnevno Trenersko Akademijo v sami Areni Petrol v Celju.

Spodaj si preberite kratek povzetek predavanja obeh gostov.

Predavatelji:

Marta Bon    Tema: Sociogram ali 1+1= 2 

Kdo v Sloveniji in v Evropi ne pozna navedene dame; trenerke, strokovnjaka, motivatorja, .... Marta Bon velja za izjemnega strokovnjaka na trenerskem področju. 1+1=3 je pravilo katero vedno velja v kolikor soigralca izpolnjujeta določene karakteristike. Kako jih lahko trener praktično prepozna? Ga.Marta Bon nam bo točno to predstavila na naši Akademiji / tega preprosto ne smete zamuditi.

Visoko cenim izmenjavo izkušenj z ljudmi, ki delujejo ali so delovali v različnih športnih okoljih. Ideje, ki »priletijo« kar nekako mimogrede, a v sebi nosijo izjemno sporočilno vrednost, če jih znaš in zmoreš umestiti v sliko, ki jo imaš o sebi."

 • Kaj pomeni 1+1=2? Kako sestaviti ekipo? Kako naj moje moštvo deluje kot eno? Kako lahko dva igralca ustvarjata presežek kot, da bi bili trije? Kdo se dejansko s kom najbolje razume v igri? Kako lahko trener to ugotovi?
 • Ne zamudite odličnega predavanja naše najuspešnejše ženske trenerke g. Marte Bon. Ne zamudite možnosti pridobitve praktične izvedbe sociograma katerega kasneje lahko učinkovito koristite v svoji ekipi.

Marta Bon je bila imenovana tudi v skupino predavateljev Mednarodne rokometne zveze (EHF). Za njen popoln CV kliknite na povezavo: Marta Bon.

Lado Konc   Tema: Učinkovita regeneracija po naporni vadbi

Višji atletski trener, specialist za kondicijsko pripravo vrhunskih športnikov / hokejistov, atletov, tenisačev in igralcev nogometa. Zadnje desetletje se posveča specifiki telesne priprave hokejistov na vse igralnih polozajih, razen vratarjev, predvsem na suhem pa tudi na ledu. Absolviral magistrski podiplomski študij medicinskih znanosti na podrocju histologije in vpliva androgenih snovi na tipe mišičnih vlaken v humanem mišičnem tkivu.

V ZDA pridobil znanja iz športne fiziologije, metodike treniranja in druga interdisciplinarna znanja, ki so ključnega pomena za premostitev mostu med znanostjo in prakso, ter učinkovitovarno, in uspešno pripravo športnika za njegovo disciplino. Poseduje zahteve za kondicijsko pripravo ekip v NBANHLBML in Univerzah. Bil sprejet na USC v Los Angelesu kot gostujoči znanstvenik iz področja Anatomije in Histologije. Deluje na srednji Ljubljanski šoli kot profesor biologije, zdravstvene in športne vzgoje. Z dijaki te šole je osvojil vse mozne slovenske srednješolske naslove v malem nogometu.

"Vse bolj se posamezne ekipe in športniki zavedajo časovne usklajenosti in pravilnosti hranilih snovi v hrani in dodatkih v režimu pehranjevanja. Včasih je obstajala večna dilemma: kaj zaužiti pred, med in po treningu ali tekmi. V današnjem času dilem okrog te teme ni več. Namreč, športna fiziologija v sodelovanju s prehrambenimi raziskovalnimi laboratoriji dajejo odgovore na večino teh dilem."

Namen te predstavitva je predstaviti snovi, ki učinkovito vplivajo na: zamik utrujenosti, obnovo potrošenih substratov v celici, obnovo poškodovane mišične celice in bolj učinkovito krčljivost le te.

Za vaš denar vam nudimo najboljše:

 • Izjemno vzdušje: predavalnica na stadionu Arena Petrol
 • Vrhunska predavatelja
 • Izjemno zanimivi in v praksi uporabni temi
 • Navezovanje stikov z drugimi trenerji
 • izmenjava mnenj med udeleženci
 • Pogovor s predavatelji
 • BONUS: Ogled tekme Celje : Zavrč (darilo g. Klarič Darko-ta)

Ne zamudite izjemnega nogometnega popoldneva kjer boste lahko svoje znanje nadgradili ter si v čudovitem vzdušju skupaj s kolegi iz stroke ogledali izjemen nogometni derbi. 

 

Dokumenti

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.