Rogla 2013

Rogla 2013

Rogla je ena najboljših turističnih lokacij v Sloveniji. Rogla leži na nadmorski višini 1517 metrov. Obdana je z bistrimi potočki, čistimi gozdovi in zelenimi travniki in pašniki.  Turistično naselje Rogla, ki je ime dobilo po istoimenski vzpetini, je samo približno 15 kilometrov oddaljen od Zreč in okoli 20 kilometrov od Slovenskih Konjic. Celoten kompleks ima več kot 1000 parkirišči za osebna vozila ter 1500 ležišč. Nameščeni bomo v Hotelu Planja **** v katerem je čudovit Wellnes center, športna dvorana, fitnes,... ter čudovite sobe.

Tu je tudi moderno letno športno središče, ki obsega športni stadion, ki je zaradi lege na 1500 metrih nadmorske višine pravcata posebnost. Urejena so igrišča za tenis, košarko, nogomet in odbojko. Rogla je precej znana tudi po adrenalinskem sankališču, ki je odprto skoraj celotno sezono.

Rogla ima zrak zelo bogat s kisikom, klima tu je zelo ugodna in zdravilno vpliva na obolenja dihal ter omogoča dobro počutje alergikom. Rogla ima tudi svoj medicinski center, kjer je tudi specialistična pulmološka ambulanta.

Trenerska Akademija

Prekrasna Rogla je priljubljena destinacija priprav mnogih profesionalnih klubov in morda bomo v tem času srečali katerega od njih in si ogledali njihov trening. Čudoviti pogoji za izvedbo praktične Mednarodne Trenerske Akademije. Glede na to, da bomo preživeli več kot 90% izobraževanja na nogometnem igrišču nam Rogla ponuja izjemni možnosti in sicer:

Prečudovito igrišče z naravno travo / 1500 metrov nadmorske višine

    

ter odlično igrišče z umetno travo 

    

Vsekakor pa je potrebno poskrbeti za dogajanja, ko igrišče zamenjamo z dovarno saj je nogometna igra poleg praktične izvedbe zunaj na igrišču sestavljena tudi iz teoretičnega znanja pridobljenega v dvorani. Mi jo bomo koristili za večerno druženje. In tudi tukaj so pogoji na naši Rogli res čudoviti:

     

Še nekaj fotografij za lažje spoznanje kaj vse bomo počeli na naši Mednarodni Trenerski Akademiji.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.