Celostna podoba

 
Razvrsti po:
 
 • Št. komentarjev 0

  Celostna ponudba

  14.,15. in 16.06.2013 bomo v zares čudovitem okolju s čudovitimi vsebinami daleč proč od stresa stroki omogočili eksplozijo znanja s katerim boste obogatili svoje delo v prihodnosti.

  Sproščeno a kljub vsemu zahtevno prvo mednarodno Trenersko Akademijo želimo približati vsem tistim kateri hočejo napredovati, vsem tistim kateri se zavedajo, da je vlaganje v znanje edino kar nas pripelje naprej.

  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Stuat Monk

  Concept 4 Soccer International je globalni mednarodni profesionalni program treninga tehnike kateri je bil razvit posebej za mlade igralce, ki naj bi okrepil razvoj tehnike in učinkovito uporabo le te v sami igri. Stuart Monk je njihov direktor katerega smo imeli v Sloveniji možnost že spremljati in je imel velik vpliv na kasnejše izvajanje naših treningov v samih selekcijah.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Zvonko Komes

  Če si nekdo zasluži spoštovanje za svoje delo je to sigurno g. Komes Zvonko. S pridnim delom, znanjem in pristopom si je prislužil vabilo velikanov kot so Bayerna ter Bayer Leverkuzna ter Švicarske reprezentance, Hrvaške reprezentance in še nekaterih. Nam se je z njim po velikih naporih uspelo dogovoriti, da pride k nam na Roglo in nam poleg bogatega praktičnega dela pripravi še nekaj materiala.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Marta Bon

  Kdo v Sloveniji in v Evropi ne pozna navedene dame, strokovnjaka, motivatorja, .... Marta Bon velja za izjemnega strokovnjaka na trenerskem področju. 1+1=3 je pravilo katero vedno velja v kolikor soigralca izpolnjujeta določene karakteristike. In, naša ga.Bon nam bo točno to predstavila na naši Akademiji / tega preprosto ne smete zamuditi.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  John Fenton

  V Angliji je nogomet doma. V Angliji se igra še v peti ligi profesionalno. Angleški nogomet je vedno v samem vrhu Evropskega in Svetovnega nogometa. No, seveda gre poleg vsega zahvala tudi trenerjem. Njihove izkušnje pri delu z mladim so nam lahko od izjemne koristi. Kako je Akademija v klubu organizirana, kako izvajajo selekcioniranje, ..., vse to in še jasno praktična izvedba treninga in njihova usmeritev.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  No1 Akademija za vratarje

  Smo prva N01 Akademija za vratarje v Sloveniji, ki s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami na svojih področjih skrbi za profesionalen, kvaliteten, uspešen in optimalno, za potrebe in sposobnosti mladega športnika, prikrojen trening.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Branko Zupan

  Nogomet igra v življenju Branka Zupana zelo pomembno vlogo. Kot profesionalni nogometni trener že več kot dobri dve desetletji razvija izviren, inovativen celostni pristop - tako v treniranju posameznika kot v treniranju moštva.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Tomislav Butina

  Tomislav je bil vrhunski profesionalni Hrvaški vratar. Sedaj deluje kot vrhunski trener vratarjev v Akademiji Dinama Zagreb.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Althea

  V ALTHEA® centru zdravja in harmonije so specializirani za obravnavo vrhunskih športnikov, k njim zaradi uspešnosti prihajajo tudi številni rekreativci, poslovneži in vsi ostali uporabniki.

  Celostni pristop (preventiva, sanacija poškodb, energijsko uravnotežanje, mentalno ozaveščanje in vizualizacija) se je izkazal za zelo učinkovitega.

  Več o ...
   
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.