Stuat Monk

Stuat Monk

Stuart je visoko usposobljen strokovni tehnični trener z veliko znanja na področju igre.

Njegova želja po trenerstvu in izobrazbi na tem področju ga je odpeljala v Real Madrid, Chelsea in Liverpool. Tam je preživel čas za učenje različnih tehnik treninga, filozofije, stilov igranja in taktičnih sistemov katere sedaj vključuje v Concept 4 Soccer International.

Predno se je pridružil našem programu je bil regionalni direktor Coerver metode treninga kot tudi redno zaposlen trener programa Torquay United´s Center Of Excellence.

"Slabi trenerji čakajo na priložnost, dobri jo sami ustvarijo na Rogli!"
Klikni in se prijavi takoj ter izkoristi ugodnost "prvih deset"!!!

Pred kratkim se je povezal z UK Football Trials kjer je postal odgovoren za usmerjanje igralcev. UK Football Trials sodeluje z UEFA PRO glavnimi trenerji in pomočniki kateri iščejo po vsej Angliji igralce kateri so nato skozi razburljiv in zahteven program selekcionirani ter usmerjeni v najboljše klube Premier lige.

Njegov cilj je usposobiti igralce za prihodnost, igralce kateri bodo prikazovali tehnično odličnost in inovativnost skupaj z izjemno spretnostjo hitrega sprejemanja odločitev.

"V West Bromwich Albion razvojnem centru v Gloucester-u smo k nam povabili Gwynne-a in Stuart-a iz Concept 4 Soccer International, da izvedeta izobraževalno akademijo za trenerje. Njihovo tehnično znanje in pozornost do detajlov me je prepričala, da njihov coaching program treninga tehnike v celoti podpira naše mlade igralce pri njihovem individualnem razvoju in prav zaradi tega smo njihov način dela integrirali v naš program razvojnega centra. Jaz bi v celoti podprl Concept 4 Soccer International kateri je po mojem mnenju najbolj celovit coaching program treninga tehnike kar sem jih videl "

Paul Gardiner - razvojni center FC West Bromwich Albion / Manager

Spodaj si oglejte nekaj slik iz naše (njegove) novemberske Akademije v sloveniji.

 

Galerija

 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.