Althea

Althea

V centru ALTHEA® izvajajo:

  • Tecar terapije in vse ostale vrste protibolečinskih terapij,
  • rehabilitacijo po poškodbah in operacijah,
  • terapevtske, športne in energijske masaže,
  • preventivo (vadbe, izobraževanje, svetovanje)
  • IMT®intuitivne mentalne treninge in vizualizacije za športnike in vse ostale
  • Bionic care® energijsko diagnostiko z vajami za harmonizacijo energij, koncentracijo, fokus

Vsem športnikom in rekreativcem toplo priporočam zaradi svojih izkušenj, da v primeru poškodbe obiščejo fizioterapevtski center ALTHEA®, kjer bodo enako kot jaz deležni vrhunskih terapij.
(Anže Kopitar, hokejist NHL LA Kings)

"Poraženci iščejo izgovore, zmagovalci rešitve"
Kliknite TUKAJ in se prijavite takoj (60 eur kot akontacija je za prijavo zadosti) in še nekaj dni izkoristite popust.

Nena Veber
se je rodila v Kranju, 4.9.1967, kjer je obiskovala osnovno šolo in sanjala, da bo študirala jezike, medicino in ekonomijo. Po končani Gimnaziji v Kranju je leta 1993 na Filozofski fakulteti v Ljubljani zaključila študij Germanistike kot profesorica angleškega in nemškega jezika s književnostjo. Aktivno poleg Angleščine in Nemščine govori še Srbščino, Hrvaščino in Italijanščino, pasivno pa Ruščino in Francoščino.

Vedno je želela premikati meje možnega višje in na ta način preizkušatisvoje sposobnosti.  Od leta 1997 do 2000 se je med bivanjem v Nemčiji posvečala študiju mentalne dinamike, osebnostne rasti in preučevanju in preizkušanju energijskih in intuitivnih tehnik.
Po vrnitvi iz tujine je od leta 2000 do 2007 delala v gospodarstvu, na vodstvenih in vodilnih delovnih mestih v enem naših največjih in najuglednejših podjetij, kjer se ji je izpolnila »ekonomska« mladostna želja. 

"Ostala pa je še ena velika težava... Noge nikakor nisem uspel obremenjevati tako, kot pred poškodbo in čutil sem, da si ne znam pomagati. V glavi sem imel zavoro...
Takrat mi je na pomoč priskočila Nena. Z mentalnim treningom IMT® sva v nekaj dneh prebila zavoro in moje gibanje na igrišču je postalo veliko boljše in spet sem čutil, da sem na igrišču tisti pravi, saj je bilo zelo težko žogo poslati mimo mene. Nena pa me je tudi naučila, naj poslušam sebe in svoje telo. Zdaj si velikokrat lahko pomagam tudi sam." (Blaž Kavčič, tenisač)

Je naključje, da center Althea obiskujejo hokejist Anže Kopitar, biatlonec Jakov Fak, mojster borilnih veščin Denis Chorchyp, skakalec Peter Prevc, motociklist Miran Stanovnik, ultramaratonec Lojze Primožič, tenisač Blaž Kavčič, pokojna Jure Robič in Ruth Podgornik Reš, in še mnogo drugih vrhunskih športnikov posameznikov in reprezentanc (biatlonska, skakalna, nordijski kombinatorci, tekači na smučeh, hokejisti...)?

Oglejte si njihove reference TUKAJ.

Kaj nam bo ga. Nena Veber predstavila na Rogli:

  • pomen energijske harmonizacije s kratkim praktičnim prikazom parih vaj za uravnotežanje (energijska kineziologija po metodi TFH)
  • kaj lahko trener stori za samega sebe, kako se lažje umiri in skoncentrira na bistvo
  • kako lahko trener na enostaven način ekipo umiri pred tekmo, kako lahko igralec s pomočjo masaže določenih točk med polčasom dvigne energijski nivo in kaj storiti po tekmi za čimprejšnjo mentalno relaksacijo  
  • osnove TECAR terapije in njene prednosti pri rehabilitaciji

"Deležen sem bil individualne obravnave z masažo, uporabe Bionic® terapije, terapije z napravo Tecar®, kot tudi IMT® intuitivnega mentalnega treninga, metode, nad katero pa sem res navdušen. Rezultat je bil za mene namreč šokantno dober. Ne ukvarjam se s podrobnostmi delovanja posameznih segmentov, saj je zame pomembno, da stvar deluje. To pa zanesljivo." (Miran Stanovnik, motociklist)

"Tudi na Roglo se niste prijavili po naključju, ampak ker ste globoko v sebi pripravljeni slišati in absolvirati vsebine, ki jih ponuja akademija, prav zdaj." Nena Veber

Kliknite TUKAJ in se prijavite takoj (60 eur kot akontacija je za prijavo zadosti) in še nekaj dni izkoristite popust.

 

Dokumenti

 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.