No1 Akademija za vratarje

No1 Akademija za vratarje

Za realizacijo prej omenjenega cilja nudimo redne, kvalitetne in celoletne treninge, ki mlademu vratarju nudijo optimalne pogoje ter individualno prikrojen trening, glede na sposobnosti vsakega posameznika. Na ta način se izboljša splošna sposobnost športnika, ki je hkrati podlaga za izboljšanje nadaljnjega delovanja in treniranja. Poleg treninga, ki s profesionalnim učenjem odpravi slabosti in krepi dobre lastnosti, nudi N01 Akademija za vratarje profesionalno okolje, ki nudi vse, kar se na poti do profesionalca potrebuje. N01 Akademija za vratarje ponuja s celoletnim spremljanjem mladega vratarja dejavnost, ki je v celi Evropi enkratna.

»Individualnost je posebnost vrhunskega športnika, zato ga je treba tudi individualno spremljati in trenirati.«

"Slabi trenerji čakajo na priložnost, dobri jo sami ustvarijo na Rogli!"
Klikni in se prijavi takoj ter izkoristi ugodnost!!!

Samo s profesionalnim, doslednim delom in uresničenjem svojih sposobnosti, se lahko uresniči vizija profesionalne kariere kot N01 vratarja.

  • KVALITETEN, kontroliran RAZVOJ mladega športnika,
  • STROKOVNO profesionalno DELOVANJE,
  • POMOČ NA RAZLIČNIH PODROČJIH ( mentalna podpora, nasveti ..),
  • STROKOVEN odnos do KLUBOV,
  • DOBER , odprt ODNOS do STARŠEV in obratno,
  • IZOBRAŽEVANJE, IZPOPOLNJEVANJE NA RAZLIČNIH PODROČJIH,
  • PREPOZNAVNOST (mediji, sponzorji,..) .

»Naš cilj je, da realiziramo naše vizije. Naša vizija je, da dosežemo naše cilje – postati prava N01 in ne samo sanjati o tem.
Postati vratar v najboljši ekipi in ne samo sanjati o tem«

Idejo za akademijo pod imenom N01 je leta 1996 dobil trener mag. Janko Smrečnik, ki živi v Avstriji, natančneje v Galiciji. G. Janko je treniral in igral na profesionalnem nivoju, s trenerskim delom pa se ja začel ukvarjati leta 1995. Takrat se je razvila tudi ideja o akademiji za vratarje. V letu 2003 je g. Janko ustanovil N01 akademijo za vratarje v Avstriji, trening z mladimi vratarji pa je bila celo tema njegove diplomske naloge na Univerzi v Gradcu.

"Slabi trenerji čakajo na priložnost, dobri jo sami ustvarijo na Rogli!"
Klikni in se prijavi takoj ter izkoristi ugodnost!!!

Leta 2006 sem je tej akademiji priključil tudi sam Andrej Troha, in sicer takrat kot še aktivni profesionalni vratar, kjer je tudi 3 leta treniral. V tem času sta z g. Jankom postala dobra prijatelja, tako poslovno kot osebno. Leta 2010 je Andrej končal aktivno kariero kot profesionalni igralec in se začel ukvarjati z vratarji kot trener v Britofu, pri NK BRITOF. Ideja, da bi se N01 nogometna akademija za vratarje širila v Slovenijo se je rodila leta 2011 in tako se bo od leta 2012 nudilo znanje profesionalnega treninga mladim, zagnanim in nadarjenim vratarjem tudi v Sloveniji pod imenom akademija za vratarje N01.

"Prav tako je pomembno, da se strokovno dela, da ustvarimo dober odnos vseh sodelujočih, da se posamezniki pravilno razvijajo, izobražujejo in da postanejo dobri vratarji, kulturni ljudje. Da jim pomagamo pri udejanjanju v bodočih profesionalnih klubih oz. jim pomagamo pri nadaljnji življenjski poti ter, da N01 Akademija za vratarje v prihodnosti postane ena najbolj prepoznavnih vratarskih šol v Sloveniji."    N01 simply the best!

V priponki si oglejte njihovo predstavitev.

 

Dokumenti

  • PDF No1 (PDF / 200,26 kB)
 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.