Branko Zupan

Branko Zupan

Da bi lahko kar najbolje udejanjal svojo vizijo nogometne igre, je Zupan v dveh desetletjih razvil lastno metodologijo, ki jo je poimenoval AS V IGRI ter posebno metodo, AS ZA FORMO, ki posamezniku omogoči lahkotnejšo in bolj navdahnjeno igro. 

Branko Zupan nam bo na Akademiji praktično predstavil:

 • Aktivno vključevanje vratarja v trening taktike celega moštva - praktični prikaz na igrišču
 • Vratarjev trenažni proces od 12. leta naprej (pravilni pristopi in vaje) - praktični prikaz na igrišču

       

"Zmagovalci iščejo pot, poraženci izgovore!"
Klikni in se prijavi takoj ter izkoristi ugodnost "prvih pet"!!!

Nekaj ključnih informacij:

 • Branko Zupan je bil profesionalni igralec nogometa s 15 letnim stažem na prvoligaški sceni. Za NK Koper in NK Olimpijo je nastopal v takratni II. jugoslovanski ligi Zahod. V svoji vratarski karieri je bil dva krat proglašen za najboljšega vratarja v Sloveniji - v obdobju, ko je bil tudi član slovenske nogometne reprezentance, to je v letih 1993 – 1996.
 • Leta 1995 je kot nogometni vratar branil za slovensko nogometno reprezentanco na kvalifikacijah za EURO 1996 – proti reprezentanci Italije v Vidmu (Udine). Arrigo Sacchi je bil takrat selektor italijanskega moštva.
 • Od leta 2002-2007 je bil selektor mladih slovenskih nogometnih reprezentanc U-15 do U-21. Mlade reprezentance je vodil na 150 različnih tekmah (8 različnih kvalifikacij za uvrstitev na EURO 2005 z U-19 in U-21), turnirjih in prijateljskih tekmah.
 • Pod njegovim vodstvom je ekipa U-19 (l.1985) igrala v drugem krogu kvalifikacij za EURO 2005 z Anglijo in zmagala. Zasedli so drugo mesto v svoji kvalifikacijski skupini in le za las zgrešili nadaljnjo uvrstitev.
 • Njegova reprezentanca U-21 je prav tako zasedla drugo mesto v svoji kvalifikacijski skupini (kjer je bilo med ostalimi tudi moštvo Italije) in se uvrstila na dodatne kvalifikacije, kjer je igrala proti Nizozemski.
 • Zupanova trenerska pot se je začela leta 1989, ko je bil še aktiven kot igralec. V NK Koper je bil vodja pionirsko-mladinskega pogona. Leto kasneje je vodil tudi člansko ekipo NK Koper v t.i. med-republiški ligi (za časa bivše skupne države, Jugoslavije) kot trener in kot igralec.
 • Leta 1991 je z odliko diplomiral na Fakulteti za šport, Univerze v Ljubljani – na področju nogometa.
 • Profesionalno igralsko pot je končal leta 1996 ter še v istem letu začel s profesionalno trenersko kariero z vodenjem NK Koper na prvoligaški sceni.
 • V pomladanskem delu sezone 1996/97 je pol leta vodil tudi člansko ekipo NK Gorica s katero je v tistem delu sezone osvojil 1. mesto s takrat rekordnim številom 38 točk.

       

 "Zmagovalci iščejo pot, poraženci izgovore!"
Klikni in se prijavi takoj ter izkoristi ugodnost "prvih pet"!!!

Tega enostavno ne smete zamuditi!!!
V priponki si oglejte res obsežen CV Branka Zupana.

 

Dokumenti

 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.