Dinamo kamp

Dinamo kamp

Dvig kakovosti nogometne šole GNK Dinamo na top evropsko raven, se je začela s prihodom Romeo Jozak-a kot direktorja šole v letu 2007. Šolsko delo je organizirano tako, da ima vsaka kategorija svoje trenerje in njihov skupni cilj je usposobiti čim več nadarjenih igralcev za prvo ekipo. Vse starostne skupine dosegajo izjemne rezultate, mladinci in kadeti nizajo uspehe tako v hrvaškem prvenstvu in pokalu, kot tudi na uglednih mednarodnih turnirjih in Champions league.

Danes, se strategija razvoja nogometne šole izvaja kontinuirano in v skladu z zastavljenimi smernicami v delovnem programu s poudarkom na afirmaciji nogometne šole Dinamo zunaj hrvaških meja. To se dosega s sistematičnim in znanstveno utemeljenim delom ter z odhodi trenerjev na različne konference o športu kot v predstavitvah nogometne šole prek strokovnih člankov in sodelovan na mednarodnih in domačih turnirjih v vseh starostnih kategorijah in seveda tudi po nogometnih kampih, ki potekajo izven meja države. Kampi so bile v zadnjih letih izvedeni v Avstraliji, Združenih državah Amerike, Kanadi, Bosni in Hercegovini,..... V Sloveniji je letošnji že četrti po vrsti. Tokrat smo se odločili dvigniti nivo izvedbe le tega in omogočiti mladim nadobudnežem večdnevno medsebojno skupno druženje in sklepanje novih mednarodnih prijateljskih vezi.

„Pri West Ham United-u FC trdno verjamemo, da so igralčeve izjemne tehnične sposobnosti bistvenega pomena za uspeh v Premier ligi. Razvoj tehničnih sposobnosti igralcev v naši akademiji pod vodstvom Concept 4 Soccer je bil nad vsemi pričakovanji."
Tony Carr - West Ham United

Do sedaj nam je uspelo na trening v Maksimir poslati že več kot 30 mladih igralcev s kampa. Si ti naslednji? Sprejmi izziv in se nam priključi na naslednjem.

Bohinj 2020

  • Termin: 27.06. - 01.07.2020
  • Maksimalno število udeležencev: 32
  • Igralci in igralke
  • Vratarji in vratarke "NOVO"

 Za vaš denar se bomo potrudili in vam ponudili najboljše:

PRIJAVE "LAST MINUTE" VAM PRINAŠAJO DODATNI POPUST V VIŠINI 70€ (popust se obračuna na predračunu ob prijavi)

                   

Klikni na sliko oziroma TUKAJ in se prijavi saj je število udeležencev omejeno

Prijava v Facebook Messenger-ju (bolj priporočljivo): Kliknite TUKAJ

Prednosti udeležbe:

  • Trenirani boste s strani profesionalnih Dinamovih trenerjev
  • Največ 12 - 14 igralcev v skupini
  • Naučili vas bodo najbolj pomembnih tehničnih elementov katere koristijo profesionalci
  • Pridobili boste veliko znanja in veščin za kasnejše individualno delo doma
  • Akademija ponuja možnost treninga za vse nivoje in starostne skupine
  • Najboljši bodo povabljeni na večdnevni trening v Dinamov center v Zagrebu (Maksimir)

Ekipa trener-portal ponuja edinstveno priložnost nogometnim igralcem iz cele Slovenije in tujine, da predstavijo in nato še razvijejo svoje zmožnosti skupaj s trenerji vrhunske Dinamove akademije.
To pomeni, da vas bodo trenirali Dinamovi profesionalni trenerji in v kolikor se jim boste dovolj dokazali boste morda povabljeni na trening v njihov center v Zagrebu.

To je edinstvena priložnost za igralce, da trenirajo kot pravi profesionalci in se ob tem še zabavajo. Klikni TUKAJ in se prijavi.

Ekipa trener-portal in Dinamovi trenerji so trening prilagodil potrebam tako začetnikom kot vmesnim in tudi naprednim igralcem. Razdelili vas bomo v skupine glede na starost in vaše nogometno znanje. Narava samega treninga je fizično zahtevna zato je priporočljivo, da so igralci v dobri fizični pripravljenosti. Naši treningi so ustvarjeni z namenom izboljšanja vsestranske tehnične sposobnosti igralcev prisotnih na samem treningu. Naš cilj je za vsakega posameznika pridobiti optimalno raven učinkovitosti in koristi pod vodstvom našega visoko cenjenega profesionalnega trenerja.

"Pozdravljeni,
z udeležbo na kampu je bil Oto zelo zadovoljen, dobra druščina, dobri trenerji, pravi treningi, veliko novega. Kljub vročini je užival. Zelo pohvalno."
LP Matjaž ŠUBIC

Za več informacij in dodatna vprašanja kliknite TUKAJ oziroma pokličite: 041450539.

"Pozdravljeni
pohvale vsem akterjem pri pripravi in izvedbi kampa. Odlična organizacija, vrhunski trenerji, profesionalen odnos, sproščeno vzdušje...skratka super ste. Otroci so uživali. Samo tako naprej.
Se vidimo ob naslednji priložnosti."
LP Andi

"Moj sin se je udeležil tridnevne igralske akademije. Izredno je bil navdušen nad treningi, nad celotno trenersko ekipo kot tudi nad aktivnostmi med treningi. Pridobil si je veliko novih izkušenj, ki mu bodo koristile pri njegovem nadaljnjem razvoju. In ko so otroci navdušeni, smo tudi starši zadovoljni. Upamo, da bo kmalu ponovitev, zagotovo se vidimo!"
Pozdrav, Mirjana

Spodaj v priponki si oglejte celoten program Dinamove Akademije v Bohinju.

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.