Cenik oglaševalskega prostora

Pozdravljeni bodoči poslovni partnerji!

Veselimo se skupnega sodelovanja predvsem pa rezultatov nastalih zaradi skupnih akcij. Portal www.trener-portal.si je eden tistih portalov kateri se trudi ponuditi več možnih rešitev za trenerje, športnike in njihove starše ter klube. Prednost portala je v praktičnosti, sodelovanju med večjim številom trenerjev z izkušnjami ter v smislu skupnega delovanja pri dodajanju vsebin.

Vsebine so poučne in potrebne za delovanje zgoraj naštetih zato smo prepričani v veliko obiskanost strani.

Kako lahko stran pomaga vam pri doseganju boljših rezultatov? Preprosto, želimo si, da bi stran lahko nemoteno delovala in se izpopolnjevala v smeri še večje strokovnosti v nadaljnih letih zato vam ponujamo zelo ugodno možnost vašega oglaševanja na njej. Zavedamo se, kako pomembna je publiciteta a vseeno je potrebno dobro premisliti kam investirati svoj težko zasluženi denar. Za vas smo pripravili dober način promocije že od 9 eur/mesečno z namenom povečanja vaših možnosti.

Spodaj vam navajamo vse možnosti in cenik v dokumentu v priponki. Spodnje slikice temeljijo na samih primerih in so koriščene samo kot prikaz in ne kot oglaševanje le teh.

Zgornji banner v glavi bo prikazan vedno in na vseh vsebinah zato je sigurno najbolj udaren.

Pravtako se je dobro odločiti za desni banner saj je dolg in pokriva skoraj celotno vsebino po dolžini. Lahko ga koristite samo pri posameznih menijih po vaši želji ali celo na njihovih podmenijih.

Na spodnji sliki je prikazano nadaljevanje desnega banner-ja ter levi banner kateremu dolžino lahko določimo v skupnem dogovoru. Tudi tega lahko koristite na posameznih menijih po vaši želji ali celo na njihovih podmenijih.

Seveda smo vam omogočili biti prikazan (označeno z modro) z vašim logotipom tudi pred posameznimi predstavitvami: treningov, vsebin ...,

oziroma pred vsebinami katere bodo tudi velikokrat natisnjene saj se jih drugače ne da uporabljati.

 

Dokumenti

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.