Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

Akademija

Akademija

Akademija po slovarju slovenskem knjižnega jezika pomeni "šola višje ali najvišje stopnje". In prav zato smo jo tako poimenovali saj se bomo maksimalno trudili to tudi biti. 

Nogometna Akademija bo organizirana in izpeljana na visoki in v prihodnosti na najvišji možni stopnji. Predavatelji bodo skrbno izbrani glede na njihov CV in trenutno aktivnost v času izvedbe Akademije. Že sam pristop pri izbiri le teh je izredno zahteven saj bomo med mnogimi izbrali le peščico katera bo izpolnjevala vse naše zastavljene standarde na področju strokovnosti in zmožnosti preproste razumljive predstavitve.

Nogometna igra je sestavljena iz praktičnih in teoretičnih pristopov a vseeno prevladuje praksa pred teorijo. Vsaj 80% delovne vsebine bo sigurno izvedeno na igriščih z možnostjo sodelovanja vseh trenerjev pri sami vadbi.

Lokacijo smo izbrali skrbno saj želimo tudi z njo doseči pravi pozitivni efekt s katerim si bomo omogočili sproščenost pri sprejemanju vse podane vsebine. Okolje je pomemben del uspeha, okolje mora biti športno in že samo kot tako izžarevati zmago.

"Vlaganje v znanje prinaša najvišje obresti."  Znanje nam širi obzorje, odpira nova vrata, nas povezuje in bogati. Je vrednota, ki razvija intelektualni kapital posameznika in skupine. Gre predvsem za vlaganje v osebno znanje o pravilno usmerjenem trenažnem procesu in slogu osebnega delovanja skozi celotno sezono ter za spremembe v ekipnem okolju, ki koristijo napredku. Vsakdo naj skuša vlagati v nadaljnje izobraževanje samega sebe saj le tako lahko hkrati odpravi svoje pomanjkljivosti in zapolni pomanjkanje znanja.


 
Razvrsti produkte po:
 
 • Št. komentarjev 0

  Player Goalkeeper Academy Trial England

  Dodaj v košarico Cena: 795,00 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Take a challenge, meet the best, train with the best, make a new friendship,... If you see yourself in this than the November Player Clinic & Trial in England is for you. We will do everything for an unforgettable and extremely effective event.

  • 6 Day´s Player Clinic & Trial in England, November 21st - 26th 2014 
  • Because of its commitments to the organizer booking are only accepted up to 20.09.2014
  • up to twelve monthly payment (only Slovene)*** / plačilo tudi do 12- mesecev 
  Več o produktu »
   
   
 • Št. komentarjev 0

  Coach Academy Education England

  Dodaj v košarico Cena: 795,00 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Take a challenge, meet the best, upgrade your knowledge, make a new friendship,... If you see yourself in this than the November Coach Academy in England is for you. We will do everything for an unforgettable and extremely effective event.

  • 6 Day´s Coach Clinic in England, November 19th - 24th 2014 
  • Because of its commitments to the organizer booking are only accepted up to 20.09.2014
  • up to twelve monthly payment (only Slovene)***
  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.