Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

"Moj načrt"

"Moj načrt"

V kolikor ste športnik čigar šport zahteva eksplozivno pospeševanje in zaustavljanje ter več nadzora nad svojim telesom potem je to izjemen program namenjen prav vam. Skozi sam program boste z originalnimi kinetičnimi elastikami okrepili svoje sposobnosti ter izboljšali svojo eksplozivnost katero potrebujete za tekmovanje tudi na najvišjem nivoju. „Let´s get started."

Cena tedenskega programa znaša samo 23 eur + DDV (od 01.12. do 15.12.2013 vam v primeru enkratnega plačila za vseh šest mesecev PODARIMO 50% pri nakupu kinetičnih elastik oziroma v kolikor  kinetične elastike  KBands že imate pa pridobite 15% popust (obračuna se naknadno / pri naročilu je potrebno vpisati pod komentar "elastike že imam").

Seveda se je potrebno zavedati, ko enkrat vaš osebni načrt imate ga lahko z zelo majhnimi pravilnimi korekcijami uporabljate leta in leta.

 

Cena: 24,40 €

Stanje zaloge: na voljo

 

6-TEDENSKI PROGRAM   „Moj načrt"

Izdelan in namenjen je vsakomur, ki si želi doseči še več, vsakomur čigar cilj je napredek in boljša učinkovitost kot tudi samemu preprečevanju poškodb. Program je preizkusilo že ogromno športnikov; rekreativci, profesionalni ter tisti kateri so na poti in si želijo med profesionalce. Vsi so imeli isti odgovor: „Neverjetno in izjemno učinkovito".

V kolikor ste športnik čigar šport zahteva eksplozivno pospeševanje in zaustavljanje ter več nadzora nad svojim telesom potem je to izjemen program namenjen prav vam. Za izvedbo programa potrebujete tudi Kinetične elastike KBands katere lahko naročite tukaj. Skozi sam program boste z originalnimi kinetičnimi elastikami okrepili svoje sposobnosti ter izboljšali svojo eksplozivnost katero potrebujete za tekmovanje tudi na najvišjem nivoju. „Let´s get started."

Z izvajanjem vsakodnevnih naprednih vaj za hitrost, eksplozivnost, ravnotežje in vzdržljivost ter z vajami za osnovno in dinamično moč in vajami stabilizacije boste v šestih tednih dosegli neverjeten nivo vaše pripravljenosti. Bolje boste pripravljeni bolje boste samozavestni in s tem bolj uspešni.

Program je sestavljen tako, da ob vas ne potrebujete trenerja. Enostavno, mi vam pošljemo obrazec kjer boste izpolnili podatke ter navodila in na osnovi le teh vam bomo za vsak teden posebej pripravili načrt treninga. Fascinantno.

Katere podatke potrebujemo za pravilno načrtovanje:

 • starost
 • višina, teža,
 • pulz v mirovanju
 • tri teste (skok v daljavo, tri cone, sprint 35m)
 • odgovorili boste na vprašanja o vaši aktivnosti

Prednosti programa:

 • za vsakogar drugačen prilagojen trening
 • profesionalni nadzor
 • samostojno delo doma (trenerja ne potrebujete ob sebi)
 • pogovor o napredku in stalni mail kontakt s trenerjem
 • merljivi rezultati

Kaj boste pridobili v šestih tednih vadbe:

 • povečali boste hitrost koraka in s tem povezano osnovno hitrost ter hitrost spremembe smeri
 • izboljšali stabilnost in moč v bokih in nogah ter ravnotežja celotnega telesa kar vam zagotavlja močnejši, bolj natančen udarec po žogi
 • povečali boste vzdržljivost kar vam pomaga preteči nasprotnika in biti bolj produktiven skozi celotno igro
 • bolj eksploziven start kot tudi eksplozivnejše ustavljanje
 • zmanjšanje možnosti za poškodbe 

Oglejte si čudovit motivacijski posnetek (prevod v Hrvaškem jeziku / Slovenskega nimamo) 

Ne odlašaj in si že danes naroči svoj komplet kinetičnih elastik in šest tedenski načrt "Moj načrt".

Današnji časi prinašajo izjemne športnike in izjemna tekmovanja katera so gledljiva in napeta do zadnjih trenutkov. Vedno obstaja vprašanja kje se vse to lahko konča, kje je limit, ko človeško telo ne bo več zdržalo??? No, že dolgo se o tem pogovarjamo pa do danes še nihče ni prišel do zgornje meje kjer se jo ne bi dalo dvigniti vsaj še malo.

Danes ima večina najuspešnejših športnikov poleg izjemnih možnosti v svojem klubu še dodatnega individualnega trenerja kateri spremlja samo njega in glede na to izdela posebne dopolnilne treninge. Seveda si oni to lahko privoščijo saj je strošek takega dobrega trenerja kar visok. Pa vseeno v kolikor želimo večji izkoristek, v kolikor želimo biti del elite potem se moramo enostavno znajti in si priskrbeti najboljše.

Kot trener sem se vedno zavedal pomembnosti individualnega ciljno usmerjenega dopolnilnega treninga kateri je merljiv in tako športnik ve ali je napredoval ali ne in s tem je popolnoma jasno tudi ali je denar zapravil po nepotrebnem ali ne.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

  1. NIL Plus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Komentarji

 

Komplementarni produkti

 

Špotni trening - Individualni

 • Št. komentarjev 0

  Speed 101

  Vsak nogometaš oziroma športnik si želi biti hiter.  "Samo poglejga kako hiter je, kdo ga sploh lahko zaustavi!" Taki in drugačni stavki zaznamujejo vsakega hitrega športnika.  Hitrost je pri športnikih zelo iskana prvina in je ponavadi sestavni del vsakega testiranja. Ali je res prirojena ali je to samo mit?

  Več o ...
   
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.