Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

Reakcijska Raztegljiva Vrv

Reakcijska Raztegljiva Vrv

Nepogrešljiv in izjemno profesionalen pripomoček za trening hitrosti, eksplozivnosti in vertikalnega skoka. Izjemno enostaven a zelo učinkovit trening.

Pri naročilu si samo ustrezno glede na vaš obseg pasu izberite dolžino nosilnega pasu!!! 

 

Cena: 49,50 €

Stanje zaloge: na voljo

Količina Odstotek Cena
2+ 8% 45,54 €
3+ 10% 44,55 €
5+ 13% 43,07 €
 

        

Reakcijska Raztegljiva Vrv je neverjeten pripomoček za trening startne hitrosti in pospeška  s pomočjo prekoračitve hitrosti. Z dodajanjem dodatnega zunanjega pospeška pri treningu športnik drastično izboljša svoje hitrostne sposobnosti. Izvajajte razne treninge spremembe smeri oziroma lineranih tekov s pomočjo Reakcijske Raztegljive Vrvi in izboljšali boste svoje sposobnosti na področju hitrosti in eksplozivnosti. 

       

Reakcijska Raztegljiva Vrv je sestavljena iz Dual - trakov oblečenih v varnostno zaščitno z namenom ohranjanja varnosti športnika ne glede na željeno količino upora. Z izjemno veliko maksimalno razteznostjo (preko 6 metrov) ponuja športniku možnost izvedbe različnih treningov. Varnostni trak kateri je vključen v sam komplet Rakcijske Raztegljive Vrvi ponuja možnost fleksibilnega treninga športnika in s tem še bolj učinkovito uporabo izdelka. Nastavljiv pas omogoča prileganje Reakcijske Raztegljive Vrvi kateri koli velikosti športnika.

           

Reakcijska Raztegljiva vrv ponuja:

  • Overspeed trening pospeška
  • Trening hitrosti z uporom
  • Trening vertikalnega skoka z uporom 

Overspeed pospešek in vertikalni FX treningi:

  • Overspeed trening pospeška
  • Vertikal FX trening
  • Video posnetki + delovni list z vajami

Kliknite "TUKAJ" in naročite svoj komplet sedaj ter brezplačno prejmite:
Overspeed pospešek in vertikalni FX trening (vrednost 19,90 eur)

       

Izboljšaj svoj pospešek in hitrost z dodajanjem dodatnega zunanjega pospeška skozi različne tehnike treninga. Prav tako izboljšajte svoj vertikalni skok skozi specialne treninge Vertikal FX. Vsakemu naročilu bomo dodali možnost prenosa treningov Overspeed pospeška ter Vertikal FX treninga kateri vsebuje video posnetke ter delovne liste z opisom vaj.

                             

 

Komentarji

 

Podobni produkti

 

Treningi - Hitrost

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.