Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

DVD Kbands Burn (Angleški jezik)

DVD Kbands Burn (Angleški jezik)

Pripravljeni na hitro in zdravo izgubo teže ter izjemno oblikovanje vašega telesa /revolucija v ZDA

Burn je nov inovativen sistem kateri vam bo izoblikoval postavo tako kot ste si želeli. Brez posebnih diet, tabletk ali kazenskega dela. Trevor Theismann je ustvaril 60 - dnevni shujševalno oblikovalni program za vsakogar. Izberi si svojo težavnostno stopnjo kinetičnih elastik in z vsako vadbo pokurite na stotine kalorij.

Kbands Burn

Kbands Burn je popoln paket vadbe kjer ne boste prejeli samo 10 DVD-jev pač pa boste začeli živeti aktivno življenje. Sam 60-dnevni program hujšanja in oblikovanja telesa je zasnovan tako, da vam pomaga izgubiti težo s tem ko vadbo izvajate doma in tako prihranite denar kot čas. Pet dni na teden boste s kinetičnimi elastikami oblikovali vaše telo v želeno skulpturo. Ponedeljek, sredo in petek boste po 40 minut preizkušali zmožnost vašega telesa z rutinirano kardio vadbo za kurjenje maščobe. Pri tej vadbi koristite kinetične elastike za oblikovanje ritnih mišic in mišic vaših nog medtem, ko vam bo sama vadba dvignila srčni utrip in vam pomagala izgubiti težo. Nič več vam za oblikovanje tonusa vaših mišic ni potrebno hoditi v telovadnico na tamkajšnje tekaške naprave in naprave za dvigovanje uteži . Za učinkovit rezultat je potrebnih samo 40 minut dela s Kbands kinetičnimi elastikami.

Fitnes kar doma

Kbands Burn bo deloval tudi na vaše mišice srednjega dela telesa. Torek in četrtek boste porabili za klesanje mišic srednjega dela telesa v obliko kot si jo sami želite. Kbans Burn Ab´s plus je vadba polna dinamičnih gibanj za čim bolj optimalno oblikovanje trebušnih mišic. Kbands Burn Core Strenght (Osnovna moč) je vadba katera od vašega telesa zahteva izvajanje mostov in statičnih vaj s čimer boste oblikovali mišice do te stopnje, da se boste lahko spet spravili v hlače katere ste že enkrat prej nosili.
Nikjer ne boste našli tak sistem kot je Kbans burn katerega je Trevor Theisman zasnoval prav za polno zaposlene ljudi. Z službo, otroci in polno zasedenim življenjskim slogom je zelo težko najti čas za vadbo katera je zelo koristna za vas in vaše telo. Vadba vam bo izboljšala počutje in popravila vaše razpoloženje. Naj ne omenjam kako zelo srečni boste ob gledanju vašega telesa v ogledalu. Kbands kinetične elastike lahko koristite za optimiziranje vsake vadbe. Preživite manj časa s potenjem in več časa za pridobivanje rezultatov s Kbands Burn.

Naročite svoj komplet (10 DVD-jev) takoj sedaj v predprodaji in vam poleg navedenega podarimo Kinetične elastike!!!

KOMPLET 10-IH DVD - JEV ZA VADBO DOMA + GRATIS KINETIČNE ELASTIKE

 

Cena: 89,90 €

Stanje zaloge: zadnji kosi

 

Naročite svoj komplet (10 DVD-jev) takoj sedaj v predprodaji in vam poleg navedenega podarimo vrhunski pripomoček; kinetične elastike!!!

Kbands kinetične elastike

Vaši vadbi dodajte Kbands kinetične elastike in boste učinek same vadbe povečali do 4x s čimer prihranite pri času vadbe. So majhni in lahki zato jih lahko vzamete s seboj povsod za vadbo pa potrebujete le majhen prostor. Kbands so enostavni za uporabo, izvajanje vaj pa se z lahkoto naučite. Uporabite elastike pri kateri koli vadbi saj so zasnovane tako, da vam pomagajo dosegati hitrejše rezultate. Z njihovo uporabo delujete na več mišičnih skupin hkrati. Kbands kinetične elastike vam omogočajo hitre in enostavne treninge katere lahko opravite kar doma, v pisarni, hotelski sobi ali zunaj na zraku. Kbands so super za uporabo na vseh stopnjah vadbe saj vam povečujejo vzdržljivost, izboljšujejo presnovo, kurijo maščobo, oblikujejo in krepijo mišice ne glede na to ali ste začetnik ali strokovnjak.

V kolikor jih še nimate jih naročite skupaj s kompletom DVD-jev in prejmite dodatni 10% popust.

Namestitev Kbands elastik

Za vadbo je treba nosilna trakove Kbands varno namestiti na stegno, tik nad kolenom. Elastiki pritrdimo na nosilni trak in sicer krajšo na zadnji strani nog in daljšo na sprednjo stran. Ko so pasovi nameščeni že preprosto dviganje stegen oziroma njihovo obračanje v stran ustvarja močan dodatni pritisk na refleksorje v kolku. V primeru, da dvignemo nogo v vodoraven položaj naprej in se nato nagnemo naprej ter jo postavimo v vodoraven položaj nazaj se sila delovanja koncentrira v bokih in spodnjih mišicah.

10 DVD Kband Burn vadbe doma (Angleški Jezik)

Vaje na samih DVD so posnete v razmerju 1:1 / delo:posnetek tako, da lahko kljub Angleškemu jeziku in brez podnapisov vadbo izvajate skupaj in pod vodstvom strokovnjaka.

Glute Max Tone (oblikuj ritne mišice)
Ta vadba je točno ciljno usmerjena. S to neverjetno vadbo boste izgubljali centimetre maščobe v bokih, riti in stegnih. Takoj boste občutili kako se vam je povečala stabilnost in moč v bokih in nogah.

Low Impackt
Pri tej vadbi boste z nogami vedno na tleh. Vadba bo dvignila vaš srčni utrip na stopnjo kjer boste začeli kuriti maščobo.

Freestyle
Frestyle vadba prinaša raznolikost celotni tedenski vadbi. Vaše telo boste oblikovali z kickbox gibanji ter z vključevanje določenih poskokov povečali stopnjo kurjenja maščob.

Dynamic Split
Dynamic Split je Trevorjeva vadba za povečanje ravnotežja. Stojte na eni nogi in skozi zabavo tonirajte vaše mišice. Vsak korak je narejen tako, da izzove vaš center stabilnosti ter obenem dvigne vaš srčni utrip.

Lunge and Reach
Lunge and Reach je dinamična vadba s katero gradite funkcionalno moč in dvigujete srčni utrip v območje izgorevanja maščob. Izgubljajte težo hitro ter obenem okrepite svoje trebušne in osnovne mišice v samo 40 minutah vadbe.

Squat (Počepi)
Squat je vadba katera deluje predvsem na mišice stegen, bokov in zadnjice. Kbands Burn je Squat vadbo dvignil na popolnoma novo raven kjer boste oblikovali vaše noge in zadnjico z vseh zornih kotov. Delajte vadbo Squat in uživajte v doseženih rezultatih.

Performance (Zmogljivost)
Kbands Performance je zabaven trening povezan s športnimi gibanji kjer boste z vsako ponovitvijo oblikovali vitkost vašega telesa. Ta sprememba tempa ohranja 60-dnevno vadbo razburljivo in svežo.

Plyometrics (Pliometrija)
Burn Plyometrics dvigne vašo kardio vadbo do maksimuma. Pri tej vadbi Trevor dvigne svoj ritem na popolnoma novo raven in vas potisne dlje, kot ste mislili, da je to mogoče. Zmanjšajte vaš obseg hitro z Kbands Plyometics.

Core Strenght (Osnovna Moč)
Kbands Burn Core Strenght je naslednja stopnja abdominalnega treninga. Ta vadba osnovne moči vam bo pomagala krepiti trebušne mišice, stranske mišice ter mišice spodnjega dela hrbta.

AB´S Plus
Kbands AB´S Plus vadba vam bo izoblikovala vaše trebušne mišice kot še nikoli do sedaj. Trevor združuje gibanja katera vam pomagajo izgorevati maščobo s katero je prekrit vaš six pack. 12 minutna vadba vam bo omogočila doseči želeni rezultat.

Naši izdelki so varni in učinkoviti v kolikor se uporabljajo pravilno in v skladu z navodili. Kbands trening in kdorkoli povezan z Kbands treningom (MISLN d.o.o., prodajni svetovalci) ne odgovarjamo za kakršnokoli poškodbo nastalo z uporabo naših izdelkov. Pred pričetkom vadbe se posvetujte z zdravnikom ali strokovnjakom za to področje. Rezultati uporabe izdelkov lahko odstopajo.

 

Galerija

 

Komentarji

 

Komplementarni produkti

 

Igralec - Motivacija

  • Št. komentarjev 0

    Top 10 nasvetov za uspeh

    Uspeh je za vsakogar in za vsakogar nekaj drugega. Ko je človek mlad sanja in se vidi v prihodnosti kot nekdo, ki stoji na vrhu sveta s pokalom v roki obkrožen z njemu najdražjimi. Z leti nas na žalost naučijo, da se na vrhu sveta ne da stati ker je zemlja okrogla. A vseeno marsikdo uspe in dokaže popolnoma nasprotno.
    Več o ...
     
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.