Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

Software & Literatura

Software & Literatura

"Znanje je skupek informacij, ki privedejo do razumevanja." (Wikipedia)

Koristite najboljše orodje, najboljše pripomočke in najboljše znanje. Investicija v sebe je najvarnejša investicija katera sigurno prinese dobiček.

Ne iščite bližnjic saj velja pravilo: krajše - daljše. Avtoriteto si priborimo z delom, pristopom in znanjem. "Talent je prirojen, veščino pa je potrebnu brusiti z urami in urami dela na sebi."

Vzemite si čas in si olajšajte svojo pot na vrh. Zgodba spodaj odlično ponazarja že povedano:

"Starejši drvar in mlajši vajenec sta odšla žagati drva. Odločila sta se, da tekmujeta, kdo bo nažagal več drv. Pri tem je mladi drvar takoj pograbil žago za ročaj in začel brez premora žagati, z vso silo in z vsemi močmi. Čez nekaj časa je začel skrbno opazovati starejšega drvarja, ki pa se je vsake toliko časa usedel in počival. Na koncu sta pregledala, kdo je nažagal več drv in mladi drvar je bil pošteno presenečen, ko je opazil, da je nažagal manj. Starejšega možaka je vprašal, kako je to možno, če pa je on vmes počival. Nato starejši možakar modro odgovori, da je vmes, ko je počival, tudi brusil svojo žago."

V tem zavihku smo vam pripravili najboljše za vaš denar saj smo prepričani, da v današnjih časih težko pogrešamo vsak trdo priborjen evro katerega smo investirali v slabo investicijo.

Pišite nam kako ste zadovoljni z izdelki in kaj naj izboljšamo. Mi smo tukaj za vas in tako bomo delovali vedno.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.