Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

Literatura

Literatura

Sodelovanje med trenerji in strokovnjaki je temelj napredka vsakega posameznega trenerja. Učni načrt, periodizacija, poznavanje in pravilna izbira vaj, izvedba na treningu,... Vse to je za trenerja izredno pomembno.

Ali sem lahko v vsem dober? Kako priti do tega znanja? Kaj storiti, da lahko sploh izmenjujem informacije z drugimi trenerji?

Dobra knjiga pove več kot marsikaj. Mnogi se trudijo narediti veliko za druge in se tako odločijo vse skupaj napisati in izdati. Imeti možnost koristiti znanje največjih svetovnih trenerjev je nekaj neprecenljivega in nujno potrebnega za razvijanje svojih idej. Real Madrid, Barcelona, Ajax, Chelsea, Manchester United, Bayern,.... in ostali so izjemni klubi od katerih se lahko vsak trener marsikaj nauči. Njihov način pristopa, dela, motivacije in izvedbe trenažnega procesa nam lahko odpre naše obzorje in s tem se kot trener dvignemo še na višji nivo.

Želimo vam obilo užitkov ob prebiranju spodnje literature. Želimo si seveda tudi vašega mnenja saj bi na ta način lahko vse skupaj še izboljšali in vam ponudili še več. To pa je naš prvotni in največji cilj.

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.