Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

Pripravite se za čudovito igro - Nogometni fitnes DVD

Pripravite se za čudovito igro - Nogometni fitnes DVD

DVD vsebuje 8 različnih poglavij plus vaje ogrevanja plus vaje ohlajevanja. Primer je za vse nivoje in se zlahka prilagodi ravni kakovosti vaših igralcev. 

 

Cena: 24,70 €

Stanje zaloge: na voljo (dobava: 10 dni)

 

Nauči se Brazilskih nogometnih trikov / Roger Spry

Vsi igralci izvajajo iste vaje toda trener z različno dolgimi distancami ter različno dolgimi odmori nadzira intezivnost same izvedbe. 

Vsa navodila so podana na samem filmu kjer boste v 80 minutah spoznali najnovejše metode katere koristijo top profesionalni kondicijski trenerji. Večina vaj je preslikanih iz nogometne igre tako, da igralci trenirajo mišice katere tudi resnično uporabljajo v nogometni igri.  

Izvedbe na samem DVD so vezane na izboljšanje hitrosti, fleksibilnosti, vzdržljivosti in mišične vzdržljivosti skozi  serijo prijetnih vaj. Stopnja težavnosti se dviguje s tem, ko igralec mora narediti večje število dotikov z žogo. To je izredno visoka kakovost filma kateri vsebuje najnovejše pristope v treningu kateri združuje lepo nogometno igro in kondicijsko pripravo igralca kjer boste vi kot trener in vaši igralci pridobili izjemno veliko koristi z njegovo vsebino.

 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.