Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

Razvojni program HNS

Razvojni program HNS

To je ena od tistih knjig "you must have" in je namenjenja ustvarjanju novih nogometnih zvezd.

  • STRATEŠKI PRISTOP ustvaranja nogometnih igralcev.
  • U6 DO ČLANSKEGA NOGOMETA za vse nogometne trenerje
  • VSAKODNEVNI PRIROČNIK s 151-imi vizualnimi prikazi

Akcija prvih za 20 kupcev po znižani ceni.

 

Cena: 54,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 

"Trener ima 95% vpliva na trening in igralci samo 5%. Medtem, ko ima igralec 95% vpliva na tekmo in trener samo 5%" Manuel Pelegrini

Zakaj je ta knjiga edinstvena? Ponuja nam:

  1. 5 temelnjih predpostavk razvoja
  2. 7 TE-TA pokazateljev uspešnosti
  3. 10 osnovnih principov
  4. 104 struktuiranih tehničnih elementov

                          

Knjiga je namenjena nadaljevanju profesionalnega strokovnega razvoja in sicer:

  • trenerjem 
  • igralcem
  • študentom in profesorjem


SEGMENTI KNJIGE


    

    

    

    

AVTORJI

Romeo Jozak
doc. dr. sc.

Rodil se je 11. oktobra 1972 na Reki, s trenerskim delom se je pričel ukvarjati takoj po končani Fakulteti za kineziologijo v svojem 25. letu. Po nekaj letih trenerskih izkušnj v mlajših starostnih kategorijah v klubih Orient, Osijek, Dinamo ter mednarodnih izkušnjah z delom v Nemčiji, Afriki in Kanadi, v svojem 35. letu, prevzame vodenje nogometne šole Dinamo Zagreb.

Po skoraj sedmih letih mandata v letu 2013 postane tehnični direktor hrvaške nogometne zveze kjer v času mandata kot direktor vse hrvaških reprezentanc dosega uvrstitvena številne evropske in svetovne prvenstve. 

Najprej kot predsednik strokovne komisije HNS, članstvom v ECA strokovne skupine za nogomet za mlade ter v istem letu 2013 postane tehnični inštruktor UEFA, in kmalu zatem tudi član UEFA komisije za mlade ter za tem tudi član UEFA tehnične komisije.

Naziv magistra znanosti doseže s temo športne psihologije, naziv doktorja znanosti pridobi leta 2012 z disertacijo na temo nogometa in v svojem 44. letu pridobila znanstveni naziv docenta.

Udeleženec več kot 100 domačih in mednarodnih konferenc, kongresov in seminarjev kot predavatelj in inštruktor. Izdal je tri nogometno izobraževalne DVD, "Pomen igre", "U-6 do U-10" in "Stereotipi sodelovanja".

Imetnik je UEFA Pro trenerske licence in je redni predavatelj in mentor na Akademiji HNS.

in

 

Ivan Kepčija
mag. cin.

Rodil se je 9. maja 1982 v Puli, končal je študij ekonomije v Zagrebu, sociologije na Holy Names Universityju ter magisteriral iz Sports science na Saint Mary’s College of California.

Imetnik je licence UEFA "A" ter USSF "A" licence. Kot predavatelj in inštruktor je sodeloval na številnih mednarodnih konferencah kot tudi na Real Madrid Master in Football Managment.

Svojo trenersko kariero je pričel leta 2004 že v času  aktivnega igranja in sicer v  mlajših starostnih kategorijah pri NK Jadran Poreč ter nato ob odhodu na študij v ZDA nadaljeval delo kot trener univerzitetne ekipe Holy Names University in kasneje prve ekipe San Ramon FC. Trenutno je zaposlen kot namestnik direktorja nogometne šole GNK Dinamo Zagreb in je pomočnik trenerja U-19 selekcije hrvaške reprezentance.

 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.