Iskalnik po produktih

 
 
 

 
 
 

Spletne strani za klube

Spletne strani za klube

Ažurna spletna stran kluba bo vaše igralce in njihove starše popeljala v virtualni svet.

Igralci bodo cenili sveže informacije o tekmah, treningih in drugih pomembnih dogodkih kluba. Vsakdo se rad vidi na sliki, ko zabije zmagoviti gol ali obrani enajstmetrovko. V teh modernih časih pa bo verjetno naredil še več – kliknil bo Like in svojim Facebook prijateljem pokazal svoj uspeh. Uspeh, ki ga je dosegel z vašim klubom. In tako se bo informacija širila med vrstniki, ki se bodo ob morebitni odločitvi o vpisu v klub spomnili na vas. Če pa ne na vas, pa na kolega, ki nekje trenira in bo potem prijatelja usmeril k vam.

Starši pa iščejo uspehe svojih otrok. Vsem prijateljem bodo pokazali zmagovito sliko in preiskali celotno spletno stran z željo, da najdejo tisto sliko. Sliko, na kateri je zvezda njihov otrok. Spotoma seveda lahko opazijo obrazec za doniranje 0,5% dohodnine vam, predlog za podaljšanje članstva, mogoče pa podjetje, kjer so zaposleni, prepričajo v sponzorstvo. S pravo sliko boste zaigrali na njihova čustva, kar se vam bo zagotovo izplačalo.

Zakaj ponujamo spletne strani? Zato, ker je večina klubov nima oz. ima staro, neprivlačno in brez svežih vsebin in s tem zamuja veliko. Trener-portal.si je svojo spletno stran zaupal profesionalcem, vodilni agenciji s preko 300 referenc in več kot 20 zaposlenih strokovnjakov. Še več, posebej za klube smo izposlovali 10% popust, ker smo jim obljubili, da bodo naredili vsaj 10 spletnih strani.

Cena spletne strani je nizka. Do strani z osnovno grafično nadgradnjo, ki jo boste lahko sami enostavno urejali, lahko pridete že z enkratnim vložkom 190,00 EUR+DDV in 31,00 EUR+DDV mesečno. Seveda od tega odštejete 10% Trener-portal.si popust na strošek vzpostavitve.

Se strinjamo, spletno stran vam za 100,00 EUR lahko naredi študent. Ampak, kakšno? Gre za minimalno investicijo, ki vam bo pomagala izkoristiti potencial interneta, v ceno pa je vključena pomoč in stalna podpora strokovnjakov. Ta vložek se vam bo hitro povrnil. Vabimo vas tudi k ogledu referenc spletnih strani Booster.

Izpolnite spodnje povpraševanje in preverite njihovo ponudbo. Če ne drugega, je vredno vsaj preveriti možnosti, seveda brez obveznosti za nakup.

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.