Uporabna pravila za nogometaše - drugi del

Boljši-a kot sem vedno bolj spoznavam koliko boljši-a sem lahko.       M. Navratilova

Igralna površina je zelo velika, število igralcev kateri se borijo za eno samo žogo je precejšnje, fizična pripravljenost akterjev je na zavidljivo visokem nivoju, igra se zelo hitro in na majhnem prostoru in prav zato je za uspeh poleg treningov in individualnega dela ( moč, medicinka, kolebnica, vzdržljivost, tehnika z žogo...) potrebno tudi veliko teoretičnega znanja.

Tako potrebno z medsebojnimi pogovori in zavedanjem vseh prednosti in trdega dela za dosego cilja stopati po poti uspeha.

Spodaj je navedenih nekaj pravil ( drugi del) za uspešno igro nogometaša tako na treningu kot na tekmi. Večkrat si jih preberi in oglej ter dodaj še kakšnega svojega in bo vse skupaj lažje.

14. Tvoje gibanje v fazi napada mora biti z namenom osvajanja prostora saj je cilj priti z žogo s svoje polovice čim bližje golu in tako biti nevaren za dosego zadetka.

15. Ko si aktivno vključen v fazo napada bodi pripravljen tudi na izgubljeno žogo in fazo branjenja.

16. Ni uspeh ne izgubiti žoge, uspeh je, da jo takoj poskušaš osvojiti nazaj in pri tem maksimalno vztrajaš.

Celoten prispevek si oglejte v dokumentu spodaj.

Pišite nam na (trenerportal@trener-portal.si) oziroma kliknite tukaj in posredujte še svoje videnje na vse skupaj, lahko nam celo dodate kakšno svoje pravilo katerega se najrajši držite in vam pomaga pri vašem uspehu. Nikoli ne vemo komu s tem pomagamo.

 

Dokumenti

 

Komentarji

 

Povezani produkti

 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.