Strokovno

Strokovno

V zavihku strokovno vam bomo skozi teorijo in nato še s praktičnimi vajami poskušali pomagati na področju samoizpopolnjevanja.

Predno krenete na pot se je vedno dobro izpopolniti najprej teoretično saj nam predhodno znanje o poteku omogoči maksimalno koriščenje prakse. Hitreje lahko napredujemo in s tem lažje dosegamo višje cilje.

Po vsakem naporu je potrebno izvesti pravilno regeneracijo s tem se pripravimo za nov maksimum.

Ob vsem pa je poleg teorije, treninga in sproščanja ter dodatkov k prehrani potrebna predvsem pravilna prehrana športnika s katero si nekako pravilno napolnimo naše baterije za najboljši možni izkoristek.

Dobro pripravljen nogometaš se težje poškoduje kot slabše pripravljen a kjub vsemu je ob poznavanju možnih poškodb ter postopkov preprečevanje le teh lažje. Kljub vsemu pa se jim ne moremo izogniti zato je dobro vedeti kako jih pravilno in najhitreje rehabilitiramo in kako se spet najbolj optimalno vključimo v trenažni in tekmovalni proces.

Današnji čas zahteva od vseh črpanje maksimuma kar nas včasih zapelje in se radi poslužijemo tistega prepovedanega. Boditi pravi športnik in se zavedajte škodljivosti poživil kateri vas lahko dvignejo samo za kratek čas. Dolgoročno ste z jemanjem nedovoljenih poživil sigurni poraženec. Dokazov za kaj takega je v svetovnem športu veliko.

Pišite nam (trenerportal@trener-portal.si) oziroma kliknite tukaj in nam pošljite vaša mnenja, vprašanja, izkušnje .... o vsem navedenem zgoraj, pred vsem pa si želimo, da vam bo ta zavihek dobrodošel na vaši poti k doseganju vaših ciljev.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.