Postani Distributer / Become a Distributor

Postani Distributer / Become a Distributor

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje, da postanete Kbands trening distributer. Naši izdelki so se izkazali kot odličen pripomoček za povečanje športne zmogljivosti in sicer pri športnikih v sledečih športih: nogomet, košarka, odbojka, atletika, borilne veščine, ragbi, gimnastika, rokoborba in še veliko več.
Kbands pripomočki omogočajo športnikom, da opravljajo specifičen trening in pri tem dvigujejo raven svoje športne zmogljivosti. Največja prednost je upor brez obremenitve veznih tkiv in sklepov.

Kbands izdelki so se prav tako izkazali na področju spodbujanja kurjenja odvečne maščobe, stabilizacije telesa in povečanje moči v fitnes industriji. Krepitev telesa s kinetičnimi elastikami in treningom upornosti je dobil veliko vrednost tako s strani profesionalnih športnikov kot tudi rekreativcev.

V kolikor želite postati distributer nas kontaktirajte po emailu in sicer nam napišite odgovore na spodnja vprašanja za vrednotenje.

Thank you for your interest in becoming a Kbands Training Distributor. Our products have been proven to increase athletic performance in baseball, basketball, cheerleading, gymnastics, football, martial arts, soccer, track, volleyball, wrestling, and many more. Kbands Training Products allow athletes the ability to train their bodies' in a sport specific manner required to increase performance.

Kbands Training Products have also been proven to promote fat burn, body control, and strength in the fitness industry. By strengthening the body with kinetic resistance and suspension training those interested in strength and cosmetic appeal have found great value in our product line.

To become a distrubutor please contact us by email answering the questions below for evaluation.

1. Ime / Name
2. Naslov / Address
3. Pošta / City
4. Poštna številka / Zip
5. Država / Country
6. Telefonska številka / Phone
7. Email naslov / Email address
8. URL (internet stran) / URL (website)
9. Način distribucije (Lokacija ali Internet stran) / Means to distribute (distribution location, or website presence)
10. Kdo so vaši ciljni kupci? / Who is your target market?
11. Kako ste slišali za nas? / How did you hear about us?

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.