Individualni trening

 
Razvrsti po:
 
 • Št. komentarjev 0

  Speed 101

  Vsak nogometaš oziroma športnik si želi biti hiter.  "Samo poglejga kako hiter je, kdo ga sploh lahko zaustavi!" Taki in drugačni stavki zaznamujejo vsakega hitrega športnika.  Hitrost je pri športnikih zelo iskana prvina in je ponavadi sestavni del vsakega testiranja. Ali je res prirojena ali je to samo mit?

  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Speed Box

  Nogometaše pogosto skrbi kakšen je njihov bench, koliko počepov lahko naredijo ter kako veliko težo lahko dvigujejo. V resnici pa za večje uspehe potrebujejo hitre noge, osnovno moč in agilnost. V nadaljevanju vam bomo pokazali pliometrijsko vajo za povečanje hitrosti katera se osredotoča na reakcijski čas, ravnotežje in na moč flexor-jev v kolku.

  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Trening izboljšanja hitrosti

  Nogomet je šport z visoko intenzivnostjo, sposobnostjo hitre spremembe smeri in tempa gibanja ter sposobnostjo čim hitrejšega premagovanja distanc. Hitrost teka je odvisna od dveh elementov; dolžine koraka in frekvence koraka.

  Vaje hitrosti in agilnosti s 100% intenzivnostjo lahko spodbujajo mišično preobrazbo in s tem vodijo k povečanju hitrosti športnika.

  Več o ...
   
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.