NK KAMNIK

NK KAMNIK

Klub z vztrajnostjo in potrpežljivostjo ter dobrim obiskom na tekmah. Zelo dober mladinski pogon kjer kadeti in mladinci igrajo v 2.SNL. Člansko moštvo se uspešno spopada z izzivi v 3.SNL.

Kar nekaj mladih igralcev iz njihove šole je svojo nogometno pot nadaljevalo v višje rangiranih klubih.

 

Dokumenti

 

Komentarji

 • Rok

  08.06.2017

  Citiraj
   
  Spomnim se,kako smo večkrat postali prvaki v pionirski ligi Nk Kamnik,imeli odlično vodstvo in moštvo!!Le kdo se ne spomni predsednika kluba Mirka Desnice,trenerjev:Sivka,Slapničarja in nas igralcev tedaj:Burkeljca,Gregorič,Zavrl,Štergelj,Fišer,Petek,Itd...Zlati časi!!
 • Mali Pimpek

  10.08.2014

  Citiraj
   

  BRKO

  21.03.2013

  EN KLUB EN PONOS
  Dolga leta je že tega,kar sem nazadnje brcnil žogo na Stadionu v Kamniku,pa že takrat se je delala lumparija v Klubu,pa čeprav so bili Predsednik in ostale Vodje precej bolj sposobni,kot pa so to današnji...Samo spomnite se Sivkota,Fišerja in vseh drugih,tapravih prijateljev Kamniškega nogometa...Tudi Občina je povsem drugače gledala na Šport,kot pa to počne dandanes Šarčeva falanga,ki tako ali tako uničuje še kaj drugega,pa,da športa nebi...Hudo mi je,ko gledam težak propad Kamniškega nogometa,obenem se spominjam velikih uspehov,ki jih je le-ta imel...Imena,kot so Fricelj,Bekrić,Dolinšek,Komatar,Mikuš,Modrijan in seveda tudi starejši,da mi nebi kdo zameril...Pa madona,Kamnik bi brez problemov lahko igral v !.SNL,samo,če bi imel pravo vodstvo in posluh skorumpirane Šarčeve falange...
 • Mama Mojca

  11.12.2013

  Citiraj
   
  NK Kamnik je v sezoni 2013-2014 ostal brez kompletne generacije 2003. Zelo dober mladinski pogon?????
 • Opazovalec

  28.08.2013

  Citiraj
   
  Mladinskega pogona že od 2012/13 ni. Kadetska ekipa komaj začne s tekmo, ker manjka igralcev. Člani so bili v spomladanskem delu 3.SNL-ZAHOD, v sezoni 2012/13, topovska hrana. Obstanek zagotovljen zaradi težav drugih z financami (Mura).
  ŽELIM SI MOČEN NK Kamnik.
 • BRKO

  21.03.2013

  Citiraj
   
  EN KLUB EN PONOS
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.