O nas

Trener-portal.si je spletni portal, kjer si prizadevamo pridobiti čim več praktičnih člankov s strani izkušenih trenerjev, s katerimi bomo pomagali tistim, kateri si želijo dosegati boljše športne rezultate oziroma želijo delovati rekreativno.

Na portalu niso zapisana uradna mnenja, pač pa so zapisi plod izkušenj pri trenerskem delu. Večji del zapisane administratorjeve vsebine je bilo pridobljene na podlagi pogovorov s strokovnjaki, trenerske prakse ter prebiranjem gradiva iz literature za pridobitev trenerskih licenc (C, B, A in PRO) in internetnih vsebin, revij in strokovnih knjigah (uporabljena literatura je našteta spodaj).

Pred samostojnim izvajanjem katerekoli vsebine zapisane na portalu vam priporočamo, da se posvetujete z vašimi trenerji, fizioterapevti in zdravnikom.

S klikom na gumb „vprašajte trenerja“ lahko na trener-portal zastavite vaše vprašanje in potrudili se bomo poiskati odgovor oziroma mnenje strokovnjaka ter vam ga posredovati v najkrajšem možnem času. Odgovor na vaše vprašanje ne bo uradno mnenje pač pa enostavno predlog s strani trenerja z izkušnjami na tem področju. Seveda vam na vaše zastavljeno vprašanje nismo dolžni odgovoriti, dokler ne dobimo ustreznega odgovora.

Vsebina na tem portalu je last podjetja MISLN d.o.o. in jo lahko koristi vsakdo v originalni objavi. Vsakršno dodajanje vsebine s strani uporabnika je prepovedano.

Ker pa je za uspešen trening potrebno imeti dobre pripomočke, smo se odločili in vam na portalu ponudimo izdelke, katere smo sami preizkusili in predvidevamo, da bi bili tudi za vas uporabni. Trudili se bomo in za vas poskušali dobiti dobro razmerje med ceno in uporabnostjo. S tem vam bomo prihranili ne samo čas, ampak tudi denar.

Določene besede imajo nad seboj narejen oblaček. Razlog je preprost, saj vas želimo povezati z izbranim dobaviteljem izdelkov, kateri pa fizično na portalu niso zastopani. Lahko izpolnite obrazec "povpraševanje", mi vas bomo povezali z njimi in z veseljem vam bodo svetovali. V kolikor pa na naši strani niste našli za vas željnega izdelka, nam sporočite in ga bomo poskušali za vas poiskati po najbolj ugodnih pogojih.

Cilj ekipe trener-portal je uskladiti teorijo in prakso, saj brez poznavanja področja delovanja nikakor ne moremo priti do visokih praktičnih rezultatov. Portalova vsebina je namenjena vsakomur - najbolj pa: trenerjem, igralcem, staršem in nogometnim klubom. Želimo postati spletno mesto, kjer vsakdo lahko najde odgovor na vprašanje, ob tem tudi objavi svojo izkušnjo, zato vas pozivamo k sodelovanju pri dodajanju vsebine.

Pošljite nam vaše izkušnje, predloge, praktične nasvete, mi pa jih bomo enostavno pregledali in v primeru smiselnosti za splet uredili ter tudi objavili. Znanje katero imamo nima nobenega pomena, v kolikor ga ne prenesemo naprej na čim večje število znanja željnih ljudi.

NIL Plus d.o.o.
Cesta talcev 67
4000 Kranj
trenerportal@trener-portal.si
telefonska št.: 041450037

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.