Vizija, poslanstvo, ...

Naš moto se glasi:

  • "Ulock your body´s full potential"

Vizija
Naša vizija je dokaj preprosta – kot strokovnjaki na celotnem področju trenerstva ter individualnega dodatnega in ciljno usmerjenega treninga želimo omogočiti vsakemu posameznemu športniku ali rekreativcu ne glede na starost in spol, da odkrije in uresniči svoj maksimalen telesni potencial. Z našimi znanjem, izkušnjami in inovativnimi in revolucionarnimi ter cenovno ugodnimi a izjemno učinkovitimi trening pripomočki želimo omogočiti vsakomur maksimalen izkoristek njegovega treninga. Želimo biti pozitivno usmerjeni ter iskati rešitve, spodbujati želimo vsakogar na njegovi poti in mu pri tem stati ob strani kot opora.

Poslanstvo
Mi delamo kar je prav in ne samo kar deluje. Ustvariti želimo dolgoročna partnerska razmerja, dinamično in ustvarjalno okolje za učinkovit trening in razvoj športnika oziroma rekreativca s poudarkom na nenehnem razvijanju znanja vseh trenerjev. Naš uspeh se ne meri samo z ekonomskimi faktorji pač pa z spoštovanjem, zaupanjem in kredibilnostjo. S strokovnimi in prijaznim pristopom, s sodobnimi metodami treninga in uporabe vrhunskih trening pripomočkov želimo doseči najvišji nivo treniranosti.

Osebna vrednost
Mi podpiramo in spodbujamo originalnost v vsakemu posamezniku. Vsakdo je vreden spoštovanja in si zasluži pošteno ravnanje ter možnost za uspeh in s tem povezan popoln izkoristek osebnega potenciala.

Uspeh
Mi treniramo in vzpodbujamo. Vzpodbujamo tako kreativnost kot osebnostno rast ter stremimo k popolnosti v vsem kar delamo. Osredotočeni smo na nenehno izboljšanje, razvoj in uspeh tako posameznika kot skupine. Na spremembe se hitro odzovemo ter storimo vse da je delo opravljeno.

Osebno spoštovanje
Vsak posameznik je obvezen in odgovoren za doseganje svojih ciljev obenem pa naj bi vložil ves svoj napor za dosego skupinskega cilja. Z odličnim pristopom omogočamo tudi drugim v skupini koristiti vse osebne potenciale.

Strokovnost
Pri trener-portal ekipi verjamemo v nenehen razvoj in strokovno napredovanje. Vsi trenerji s katerimi sodelujemo po celotnem svetu so strokovno zelo izobraženi obenem pa dnevno stremijo k prepoznavanju in pridobivanju tako teoretičnega kot tudi praktičnega znanja.
Zaradi nenehne komunikacije med nami in popolne predanosti so tudi nastali mogoče trenutno najučinkovitejši načrti za trening in maksimalno izboljšanje športnikove hitrosti, skoka in kondicije. Programe vedno dopolnjujemo in razvijamo nove dodatne metode s katerimi bomo pokrili celotne potenciale športnikovega treninga.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.