Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta trener-portal.si in pravni pouk so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Svetujemo vam, da pred uporabo spletnega mesta natančno preberete pogoje poslovanja. Podjetje NIL Plus d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu trener-portal.si kadarkoli. Vse spremembe so za kupce zavezujoče.

Spletna trgovina trener-portal.si je namenjena vsem fizičnim ter pravnim osebam. Naročanje v spletni trgovini poteka v slovenskem jeziku prek spleta 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene vsebujejo DDV. Veljavnost cen za izbrano blago veljajo na dan nakupa, na dan zaključka in oddaje naročila.

PRODAJNA POGODBA

Prodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Po zaključku nakupa boste preko e-pošte prejeli potrditev, o sprejemu naročila, z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Pogodba bo shranjena v pisni obliki v poslovni enoti podjetja NIL Plus d.o.o.. Kupci imajo možnost, da po predhodnem dogovoru s podjetjem, pogodbo na sedežu podjetja tudi vidijo.

CENE

Cene izdelkov na spletnem mestu trener-portal.si so v denarni enoti - evro in vključujejo 22 % DDV (Davek na dodano vrednost).

Cene veljajo s spodaj navedenimi načini plačila in pod navedenimi pogoji. Cene se lahko kadarkoli spremenijo, brez predhodnega obvestila uporabnikov spletnega butika. Vendar pa so dokončne na dan naročila (kupec plača ceno, ki je veljala na dan naročila).

Vrednost DDV-ja in strošek poštnine sta razvidna v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

PLAČILO

Plačate lahko na dva načina:

a) Po povzetju

Z gotovino ob prevzemu na zahtevanem naslovu (velja spletna cena + cena dostave). V tem primeru vam Pošta Slovenija zaračuna provizijo plačila skladno z veljavnim cenikom Pošte Slovenije (0,96 € za znesek do 96 €, pri zneskih nad 96 € pa 1 % vrednosti zneska).

b) Po predračunu

Blago lahko poravnate po predračunu (prejmete na vaš e-mail / velja spletna cena+cena dostave), ki vam ga izda podjetje NIL Plus d.o.o. in sicer na transakcijski račun številka: SI56 3300 0000 6984 185, odprt je pri Hypo bank

Pri plačilu po predračunu, vam bomo naročeno blago dostavili šele po prejetju nakazila na račun podjetja.

DOSTAVA

Večina produktov objavljenih v spletnem butiku trener-portal.si bo vedno na zalogi. Zato boste naročeno prejeli v roku 5 - 7 delovnih dni od dneva naročila. V kolikor bo kljub natančnem načrtovanju zaloge kakšen izmed produktov pošel in ga bomo morali ob vašem naročilu ponovno naročiti, vas bomo ob naročilu o tem obvestili.

V kolikor bi želeli naročeno prejeti že prihodnji delovni dan od dneva naročila (morebitna darila), nas ob naročilu obvezno pokličite na spodaj navedene telefonske številke in potrudili se bomo, da vam naročeno pošljemo prednostno.

Strošek dostave znaša za vsa naročila 3,70 €. Naročeno vam bo dostavila Pošta Slovenije. Pri nakupu nad 100 € dostavo plača podjetje NIL Plus d.o.o.

Plačilo in dostava za tujino

Naročilo izdelkov v tujino in stroški dostave se vedno plačuje po predračunu. Stroški dostave v države Evrope znaša minimalno 6,50 eur, v ostale države sveta pa minimalno 12,5 eur.

Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije ali dostavna služba GLS. Vsako ne dostavljeno naročilo vas bo na vaši pošti čakalo še 15 dni, preden se bo vrnilo. Dostavljavci pa pridejo na dostavno mesto največ dvakrat in vas tudi pokličejo na kontaktno številko.

Pošta Slovenije si vedno obračuna 5 % provizije od zneska kupnine.

Prijava poškodovanih pošiljk:

V primeru, da je pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko odnesete  na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste jo prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

UPORABA PRODUKTOV

Svetujemo vam, da se pred uporabo izdelkov posvetujete z vašim zdravnikom, fizioterapevtom oziroma trenerjem.

NIL Plus d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti ob morebitnih težavah, ki bi se lahko vam oziroma uporabnikom izdelkov zgodile, v kolikor bi produkt napačno uporabljali oziroma v kolikor jih pustite mladoletnim v uporabo nenadzorovano.

Produkti kupljeni na spletnem portalu www.trener-portal.si so izdelani z namenom primerne uporabe. Pred nakupom, obvezno natančno izmerite velikosti kupite produkt primerne velikosti. Podjetje MISLN d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti, v kolikor bi zaradi neprimerne uporabe prišlo do morebitnih poškodb produktov in jih kot takih tudi žal ne bomo morali sprejeti v reklamacijo.

REKLAMACIJE

Kupci se zavezujejo, da po prejemu blaga naročeno natančno pregledajo in v primeru poškodovanega produkta imajo čas, da ga v roku 10 dni v originalni, nepoškodovani embalaži vrnejo (pred tem pa po elektronski pošti pošljejo pisno, da želijo nakup reklamirati). Stroške poštnine v tem primeru krije podjetje NIL Plus d.o.o.

Zavezujemo se, da bomo vsako pošiljko pred odpošiljanjem natančno pregledali, preverili ustreznost produkta, vendar pa vam bomo, v kolikor bi kljub vsemu prišlo do kakšnih nepravilnosti, v roku 7 dni od prejema vrnjene pošiljke z vaše strani, napako odpravili, produkt zamenjali ali vam ponudili drug produkt oziroma vračilo plačane kupnine, v kolikor tega produkta ne bi bilo več na zalogi.

Vendar, v kolikor bomo ocenili, da je napaka nastala zaradi napačne uporabe produkta, vam reklamacije žal ne bomo morali upoštevati. V tem primeru vas bomo tudi bremenili za stroške poštnine.

Reklamacija v primeru produktov izdelanih posebej po naročilu, žal ni mogoča.

Podatki podjetja v primeru reklamacij:

E-pošta: trenerportal@trener-portal.si
GSM: 041 450 037

Naslov:

NIL Plus d.o.o.
Dvorjanska ulica 15a
4207 Cerklje na Gorenjskem

MENJAVA / VRAČILO BLAGA

V roku 15 dni od prejema naročila lahko produkt, v kolikor vam ne bi ustrezal (velikost, model, …), vendar na svoje stroške, vrnete in po dogovoru z vami vam bomo produkt menjali ali vam vrnili denar.

Torej vam nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo.

Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju, dostavljavcu ali trgovcu, od katerega je blago prejel. Priložena mora biti kopija originalnega računa. Če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago v zakonskem roku vrnil ((30) dneh po sporočilu) nepoškodovano, v originalni embalaži in nespremenjeni količini, mu bo podjetje v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 30 dneh od prejetja vrnjenega blaga, vrnilo že plačano kupnino.

Določenih produktov (modeli, kjer se šiva, gravira, tiska, ... po vašem predhodnem naročilu, oblačila posebnih mer, ...) žal ni možno menjati.

Po preteku 15 dni menjava ni več mogoča. Pošiljk z odkupnino ne sprejmemo

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Ob naročilu v spletni trgovini www.trener-portal.si moramo od vas pridobiti nekatere vaše osebne podatke. Politika zasebnosti opredeljuje  način in metode, ki jih uporabljamo v povezavi z varovanjem ter zbiranjem, uporabo in posredovanjem vaših osebnih podatkov. Ponudnik spletnega mesta bo z vašimi osebnimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Z nakupom na spletnem mestu www.trener-portal.si ali pri prijavi na e-novice ali darilne bone, soglašate z načinom ravnanja z vašimi osebnimi podatki, ki je opisan v politiki zasebnosti.

Osebni podatki

Osebni podatki, na katere se nanaša ta politika zasebnosti so vsi podatki, s katerimi vas lahko prepoznamo, preko katerih lahko z vami stopimo v kontakt. Ti podatki so ime in priimek, naslov elektronske pošte, poštni naslov, telefonska številka in morebitni drugi povezani osebni podatki.

NIL Plus d.o.o. lahko zbira tudi določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP, preko katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do našega spletnega mesta, strani, ki jih obiščete na mestu in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli do našega spletnega mesta. Podatke, ki ste nam jih zaupali, lahko dopolnimo z javno dostopnimi podatki.

Namen zbiranja

Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, bomo uporabljali za namene komuniciranja z vami in za posredovanje različnih sporočil, povezanih s poslovanjem, delovanjem in razvojem našega spletnega butika. Vpogled v vaše podatke in njihovo posodabljanje je dovoljeno le vam in pooblaščenim osebam.

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam za noben namen, ki ni določen v politiki zasebnosti ali za katerega ne bomo dobili vašega soglasja. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.

Odgovornost

Vsak uporabnik odgovarja za resničnost in točnost osebnih podatkov, ki nam jih posreduje. Strogo prepovedana je naročanje blaga ali storitev z uporabo tujega imena ali uporaba osebnih podatkov tretjih oseb.

Spletno mesto trener-portal.si bo lahko vseboval tudi povezave na druge spletne strani, na katerih nima vpliva na vsebino in delovanje teh spletnih strani. Politika zasebnosti teh strani se lahko od naše razlikuje, zato podjetje MISLN d.o.o. ne odgovarja za njihovo politiko ravnanja z osebnimi podatki.

Spremembe politike zasebnosti

Politiko zasebnosti lahko občasno tudi posodobimo. Ko bomo to storili, vas bomo o tem obvestili na vidnem mestu v našem spletnem butiku.

Obvestila

V kolikor želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz zbirke osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta trener-portal.si, nam to prosim sporočite na trenerportal@trener-portal.si. Zavezujemo se, da bomo vašo željo brezpogojno upoštevali.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost reševanja reklamacij in upoštevanja učinkovite obravnave pritožb. V primeru težav se kupec lahko poveže s ponudnikom telefonsko ali po elektronski pošti. ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Podjetje NIL Plus d.o.o se v spletnem butiku trudi zagotavljati vse informacije ažurne, vendar pa lahko kljub temu pride do hitrih sprememb podatkov o cenah, lastnostih produktov, roku dobave in ostalih informacij, ki jih morda pravočasno ne bi uspeli popraviti. V tem primeru bo podjetje kupca o vseh morebitnih spremembah obvestilo in mu omogočilo preklic naročila ali zamenjavo naročenega produkta.

Želimo vam obilo zadovoljstva ob prebiranju prispevkov in nakupovanju.

Ekipa podjetja,
NIL Plus d.o.o.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.