Selekcija U12

Tudi to obdobje je zlato obdobje učenja novih koordinacijskih gibanj saj je sposobnost učenja novih gibalnih vsebin izjemna.

Reakcijski čas izredno hitro napreduje, frekvenca gibov je na nivoju odraslih.

Izredno se izboljša delovanje srčno – žilnega in dihalnega sistema in s tem tudi povečana vzdržljivost pri otrocih te starostne skupine. Še vedno se ne trenira maksimalne moči se pa izboljšuje eksplozivna moč.

Razvijamo osnovno vzdržljivost, specialno koordinacijo, hitrost vodenja žoge, natančnost zadevanja cilja, štartno hitrost.

Pri vadbi uporabljati čim več igralnih oblik, ki vsebujejo posamezne elemente nogometne igre, vendar imajo različne zahteve in pravila. Tukaj mora biti trener zelo ustvarjalen.

         
Klknite na logotip zgoraj ter nadgradite in popestrite vaš trening z profesionalnim trenerjem GRATIS.

PUSTITE NAJ BO ČIMBOLJ PREPROSTO!

V priponki si preberite celoten zapis. Seveda ni popoln saj tak ne obstaja a morda bi lahko z vašimi prispevki in izkušnjami marsikaj dodali in na koncu imeli vsi skupaj na razpolago čudovit izdelek. Pišite nam o svojih izkušnjah na (trenerportal@trener-portal.si)  oziroma kliknite tukaj in podelite vaše znanje z vsemi saj samo tako ima vrednost.

Tudi to obdobje zlato obdobje učenja novih koordinacijskih gibanj saj je sposobnost učenja novih gibalnih vsebin izjemna. Reakcijski čas izredno hitro napreduje, frekvenca gibov je na nivoju odraslih. Izredno se izboljša delovanje srčno – žilnega in dihalnega sistema in s tem tudi povečana vzdržljivost pri otrocih te starostne skupine. Še vedno se ne trenira maksimalne moči se pa izboljšuje eksplozivna moč. Razvijamo osnovno vzdržljivost, specialno koordinacijo, hitrost vodenja žoge, natančnost zadevanja cilja, štartno hitrost. Pri vadbi uporabljati čim več igralnih oblik, ki vsebujejo posamezne elemente nogometne igre, vendar imajo različne zahteve in pravila. Tukaj mora biti trener zelo ustvarjalen.

 

 

Dokumenti

 

Komentarji

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.