Strokovno

 
Razvrsti po:
 
 • Št. komentarjev 0

  Nekaj nasvetov, pomembnih za vsak trening!!!

  Trening je lahko nekaj nepozabnega in ne nekaj v kar sem prisiljen. Bolj si nečesa želim lažje bom premagoval tudi tisto kar je težko na tej poti. Prvi vtis vedno ostane za vedno zato bodite oseba katera navdušuje.

  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Sestanek pred sezono

  Zelo pomembno je tako s starši kot z igralci organizirati sestanek pred sezono.

  Nikakor ne podcenjujte vrednosti tega sestanka in prav zato se nanj pripravite zelo previdno, dobro se organizirajte, naredite vse, da pustite odličen vtis prvič prav na ta dan.

  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Spremljanje srčnega utripa med vadbo

  Kdo se še spomni časov, ko je bila utrujenost po treningu glavni pokazatelj dobrega kondicijskega treninga, bolečine v mišicah drugi dan pa odličen rezultat dela na treningu? Za najboljši izkoristek in kasneje posledično tudi za dober rezultat zahteva današnji čas zelo veliko znanja na tem področju.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Priprava ekipe na sezono

  Služi pripravi posameznikov in moštva v celoti z namenom doseganja čim boljših rezultatov v povezavi s kakovostno igro.

  Čas trajanja: poleti 4 tedne, pozimi 6-8 tednov (daljša je, boljša je).

  Včasih so se priprave izvajale na osnovi atletskih tekov (različne distance bazirane na času dela in pavze ter izmerjenemu srčnemu utripu. Danes se je na podlagi izkušenj in dobrih rezultatov uveljavilo mnenje kjer je škodno izvajati priprave brez uporabe žoge.

  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Načrtovanje in pisanje treningov

  Vsak trener naj bi svoje delo dobro načrtoval. Celoletni načrt je potrebno razdelati po fazah in na koncu pridemo do nekega mesečnega in tedenskega načrta. Tabela v priponki vam pri tem lahko pomaga in vam služi kot ideja.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Tabela prisotnosti na treningu

  Zelo pomemben pripomoček vsakega trenerja. Oddaja poročila zahteva tudi formular prisotnosti.
  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  33 AEFCA Simpozium

  Kadar ima trener možnost sodelovanja na najvišjih trenerskih dogodkih potem je to izjemno saj nam taka srečanja prinesejo več kot samo novo znanje. Na njih so prikazane usmeritve najboljših klubov in reprezentanc v procesu treninga in igre same. 

  G. Borut Jarc je bil na takem srečanju in nam velikodušno posredoval program.

  Več o ...
   
 • Št. komentarjev 0

  Sociometrija v športnih ekipah

  Uspeh v vrhunskem športu je praviloma splet najrazličnejših dejavnikov, ki so po teoriji, predvsem pa na osnovi praktičnih izkušenj, med odločilnimi za končno uspešnost športnika.
  Več o ...
   
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.