Seminar / Koordinacija

Seminar / Koordinacija

Z vajami koordinacije in samimi pripomočki skušamo čim bolj ponazoriti dejansko gibanje nogometašev na tekmi. Pozorni moramo biti na pravilno gibanje pri posameznem segmentu (delo na prstih nog, delo rok, pravilno ustavljanje, pravilno odrivanje...). Same vaje naj se ne ponavljajo v vašem vadbenem procesu saj lahko kaj hitro za igralca postanejo rutina in s tem izgubijo vrednost. 

Koordinacijsko zahtevnejših gibov so prej sposobni otroci, ki so že v predšolski dobi veliko skakali, tekali, plazili, plavali in se igrali z žogo.

V vadbo kordinacijskih gibanj lahko kot otežujoč element vključite tudi Kinetične TRAKOVE (poteka velika akcija, nov portal) katere ne predstavljajo obremenitev za sklepe in vezi a kljub temu odlično delujejo na receptorje v kolkih.

                   
Kliknite na logo zgoraj ter postanite prijatelj na facebook-u kjer vas vsak dan čakajo vaje dneva

Velja si zapomniti pravilo: Kvaliteta pred Kvantiteto.

V priponki si oglejte kako o vadbi koordinacije razmišlja naš strokovnjak in uspešni reprezentačni trener g. Borut Jarc.

Seveda si želimo tudi vaših mnenj ( komentarji spodaj) in prispevkov.

 

Dokumenti

 

Komentarji

 

Povezani produkti

 • Št. komentarjev 0

  Kinetični trakovi

  Dodaj v košarico Cena: 39,50 € 34,90 €

  Stanje zaloge: na voljo

  Trenažni pripomoček profesionalcev tudi pri nas.

  Uporaba Kbands trakov pri treningu specifičnih tehnik v vašem športu vam pomaga hkrati izpopolniti tehniko ter razviti osnovno moč in vzdržljivost.

  Prednosti uporabe so:

  • razvoj hitrosti
  • razvoj osnovne moči
  • razvoj eksplozivnosti
  • izboljšano ravnotežje
  • povečana vzdržljivost
  • povečano samozaupanje
  Več o produktu »
   
   
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.