Vratarji

Vratarji

Kako pomemben je vratar v ngometni igri nam najbolje ponazarjajo videni prizori na tekmah ko določena ekipa vrši pritisk skozi celo tekmo a kljub velikemu številu strelov v okvir vrat enostavno ne dosežejo zadetka. Potem pa ....

Vratarji so postali kapetani svojih ekip in ne samo to dober vratar pravijo je več kot pol ekipe. Današnji časi nam strežejo s kar nekaj kvalitetnih in nezamenljivih vratarjev čigar ekipe so prpoznavne prav po njih.

Kaj pomeni biti dober vratar? Kaj so njegove kvalitete? Kakšna je njegova vloga v ekipi? Kako lahko pride do vsega znanja? Vse to in še veliko več bomo poskušali dodati na tem zavihku.

Na srečo smo se povezali z zelo dobrimi dolgoletnimi trenerji tako doma kot v tujini. Skrbeli bomo za čim večje število prispevkov tako teoretičnih kot praktičnih.

                           
Klknite na logotip zgoraj ter nadgradite in popestrite vaš trening z profesionalnim trenerjem GRATIS.

Seveda pa bi radi v vse skupaj vključili tudi vas, trenerje z izkušnjami in željo po deljenju znanja z ostalimi. Pošljite nam kak vaš nasvet, trening, priporočilo itd. in s tem omogočite drugim še boljši razvoj.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.