Treningi

Kdo si ne želi imeti v vratih odličnega, sigurnega in nepremagljivega vratarja? Kaj storiti, da imamo takih več? Kakšni so pristopi klubov in trenerjev pri vzgoji najmlajših in kasneje mladih vratarjev?

Veliko je dela z občutkom, navdihom in iz preteklih izkušenj a kljub vsemu je za dober rezultat potrebno še veliko več. Poleg prej naštetih faktorjev potrebujemo ogromno znanja, želje po izpopolnjevanju, sistematičnost in seveda klub kateri nam vse to omogoča.

V vaš trening vključite izjemen pripomoček Kinetic BANDS in s tem poleg kakovosti popestrite vaše delo in pristop.

Poleg izvajanja pravilnih in sistematičnih treningov je potrebno športnika nenehno opozarjati na pravilno prehrano in s tem pravilen vnos samih prehranskih dadatkov.

Naš spletni portal se je povezal z mednarodno vratarsko akademijo No1 katero v Sloveniji vodi bivši prvoligaški vratar. Poznamo ga kot ambicioznega, potrpežljivega predvsem pa kot človeka kateri si želi izredno napredovati na področju sistematičnega dela in individualnega treninga.

                           
Klknite na logotip zgoraj ter nadgradite in popestrite vaš trening z profesionalnim trenerjem GRATIS.

V kolikor imate kakršno koli vprašanje ali mnenje nam jih pošljite in sicer s klikom na gumb "vprašajte trenerja" ali kar tukaj. Seveda pa bomo veseli in presrečni vaših mnenj, izkušnjah in treningov katere bomo z veseljem objavili.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.